Az agykontroll mennyire működik a gyakorlatban?
Biztos vagyok benne, hogy az agyunk rengeteg mindenre képes, de mindennek van határa.
Olyat is hallottam, hogy egy ősz nő agykontrollal "festi" a haját, és azóta barna.
Ez már nekem hihetetlen, de hall az ember merészebb példákat is.
Mi ezekből az igaz?
A tárgy mozgatása azért durva lenne XD
Az érdekelne, mi az amit valóban tud befolyásolni, és mire jó. Lehetőleg példákkal.
Ha csak olyat írtok, hogy nem sokmindenre jó abból nem tudom leszűrni, mit is csinál.
Mert ha ennyi embert foglalkoztat, valami hatása csak van.
Az agykontroll egy hozzá nem értö valaki ötlete az autogén tréning mintájára.
Az Autogén Tréning meg a belsö egyensúly helyreállítására alkalmas módszer, amivel meg tudod szüntetni a szorongásokat, belsö feszültségeket, azaz magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb leszel.
Erre jó, és erre érdemes használni.
Az agykontroll azonban nem mindenkinek alkalmas technikát próbál eladni, és semmi esetre sem jó azokra a csodáltos dolgokra, amiket mesélnek róla.
Viszont sokat számít, ha valaki elhiszi, hogy neki az adott tema sikerül (önhipnózis), ezért magabiztosabban kezd bele és jobb eséllyel visz végbe, mert nagyobb az önbizalma.
Az öszehajú nö esete is lehet ilyen, ha lazább, nyugodtabb lett, az öszülés meg a túl sok stressz miatt alakult ki, akkor van valami kis esélye, hogy a stressz csökkentésével az öszülés is megáll - de ez csak igen kesé esetben müködhet.
Csak egy hete volt a kérdés utoljára.
Inkább nézd vissza.
Így a hajfestős nő is járhatott sikerrel, ha hitt benne:)
Utolsó voltam
Néha úgy érzem egyes emberek csak lepontozni jönnek, de hogy válaszolna...?
Persze aki ír annak nem inge
(Eskü lehetne ilyen női név: Inge XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!