Tudtok agykontroll gyakorlatokat?
Ha van itt valaki normális akkor annak mondom h pl. Mit csináljak? Mert azt tudom h hinni kell benne de hogy csináljam? Leülök egy székre és csak arra gondolok mit szeretnék? Vagy hogy? Olvastam a Rendeld meg az univerzumtol c. könyvet meg a vonzas törvényéről is hallottam de ezeket h kell megcsinálni? Hogy rendeljek? Írjam is le? Este csináljam? Közbe szóljon zene? Ha valaki elmondaná h hogyan kell rendelni azt nagyon megköszönném :)
És köszönöm előre is a NORMÁLIS válaszokat!
AZ agy kontroll-al szerintem csak is jól járhatsz! Még ha szkeptikus is vagy, rosszat nem tud veled tenni. (maximum úgy gondolod) Hozzá állás kérdése! Ha nem hiszel benne, hogy működik és van pozitív hatása, teljes baromságnak tartod, vagy egyszerűen nem a te világod (ezek a bevezető elolvasása után, azonnal fény derül számodra)inkább azonnal mellőzd is!
Technikák: Pohár víz technika, Ébredés kontroll, Memóriafogasok, 3ujj technika, stb.
Mindenről találsz információt az interneten. De a legjobb ha tanfolyamon veszel részt és a saját bőrödön keresztül tapasztalod meg! Rajtad áll mit szűrsz le belőle... Ha csak az ott tanultakból akár 1%-ot is használsz, csak nyertél!
Nem vagyok fanatikus, én sem mindennel értek benne egyet, de a vonal amin mozog szerintem nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!