Hogy lehet lemenni alfába? Mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
Szívesen olvasnék személyes tapasztalatokat.2020. máj. 12. 17:59
1/7 anonim válasza:
Összeérinted mindkét kezeden az ujjaidat, és minél jobban hagyod lenni a jelent olyannak, amilyen.
2/7 anonim válasza:
Jógára jártam, ott tanították hogyan menjünk le alfába, de soha nem sikerült. Nagyon nyugodtnak kell lenni. A gondokat el kell felejteni és szépre gondolni. Szép halk zene szóljon. A közvetlen elalvás előtti állapot.
3/7 A kérdező kommentje:
#2, erre voltam kíváncsi... hogyha nem vagy nyugodt akkor nem megy. Milyen zene alkalmas ilyen meditációra?
2020. máj. 12. 19:04
5/7 anonim válasza:
Például pánsíp, vagy vízcsobogás, madárcsicsergés, legyen a zene alapja
6/7 anonim válasza:
Az ujjakat azért jó tudatosan összeérintve tartani, mert így a figyelem összeszűkül, és a gondolatok kevésbé vonják el a figyelmedet. Egy időben 1 hónapon keresztül egész nap összeérintve tartottam két ujjamat. Elég jó szolgálatot tett.
7/7 anonim válasza:
Van fent sok zene ehhez neten, hallgass bele többe és amelyik szimpi, amelyik megnyugtat olyat válassz. Vannak vezetet meditációk is videomegosztón, azok is jók. Feküdj le vagy ülj le kényelmesen, lazitsd el a tested és ne gondolj semmire. De ne arra gondolj, hogy nem gondolok semmire! :) Először csak a gondolkodásod fogg lassúlni kis időre, aztán egyre tovább fent tudod tartani ezt az állapotot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!