Akik szeretnék az ideális társat megtalálni agykontrollal/vonzás törvényével, azok közben aktívan keresnek társat, vagy csak élik az életüket és majd úgyis jön az igazi?
Öt évvel ezelőtt apróra részletesen leírtam, milyen és milyen tulajdonságú párt szeretnék, majd utána nem foglalkoztam ezzel. Véletlen folytán jött az életembe pontosan olyan,akit leírtam, csak annyi volt a "gond" hogy jóval fiatalabb volt,mint szerettem volna.
Ennek ellenére csodás három évet töltöttem vele, és ha nem jön egy harmadik, aki ezt szétrombolta, ma is tartana.
De így két éve magam vagyok.És éppen ma írtam le ismét,kit szeretnék,milyen tulajdonságokkal.Várok...:)
Agykontrollal nem foglalkoztam,de a vonzással igen, hiszem és tudom,hogy gondolattal bizony teremteni lehet.
Szkeptikus vagyok és nem hinném hogy aktívan keresnek közben. Szerintem egyébkánt se az agykontrollnak sem a szerelmi kötésnek nincs értelme. De azok akik ilyen dolgokhoz folyamodnak, azok olyan emberek akik képtelenek önerőből elérni azt amire vágynak és lusták tenni érte.
A többség a hívők közül nem megy oda pl. egy lányhoz hogy ismerkedjen vele, elhívja randira stb. hanem távolról csodálja és szerelmi kötést csinál. Szóval kétrem hogy tennének bármit is az ügy érdekében önerőből.
Persze biztos van kivétel de én itt a kérdések közt legtöbbször ilyen embereket látok.
Gondold ki, hogy milyen társat akarsz.
De pontosan ám.
Majd éld az életed, legyél boldog, nevess sokat,és találkozni fogtok.
Ne keresd minden nőben az igazit.
Betoppan az életedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!