A vonzás törvényével tényleg bevonzhatom a számomra ideális társat?
Működik a vonzástörvénye. De nem mindegy, hogy milyenek a vágyaid az ideális társ iránt. Ha túl irracionálisak, akkor nem valószínű vagy csak nagyon nehezen vonzza be az ember. Az, hogy mennyi időbe telik, mire valaki bevonzza a társát ezt nem lehet pontosan megmondani. Ez nem egy termékrendelés, amire megmondják, hogy mikor fogják házhoz szállítani és, hogy majd mennyit kell érte fizetni.
Akkor fog belépni az életedbe a megfelelő társ, amikor elég érett és felkészült vagy arra, hogy befogadd és elfogadd olyannak, amilyen. Mert tökéletes ember nem létezik. De olyan igen, aki illik hozzád. Nem megtalálni vagy a te esetedben "bevonzani" az élettársat nehéz, hanem majd megtartani.
Hát bocs a hosszú monológért csak ezt muszáj volt leírnom. :D
Nekem 3 honapig tartott mig bevonzottam a tarsat. Volt egy kb. 10 mondatbol allo szovegem, amelyben leirtam milyennek kepzelem el, milyen tarsat szeretnek. Ezt naponta 1-szer, 2-szer elmondtam felhangosan magamnak es utana nem torodtem vele, nem is gondolkodtam rajta. Szinte leadtam a megrendelest az Univerzumnak. Szo ami szo, nagyon meglepodtem, mikor bejott...
Jo tanacsokat lehet olvasni Joseph Murphy konyveiben ilyen dolgokrol
igen, be lehet vonzani.
DE.Azt is úgy kérd, h ő is álljon készen, nyitottan az új kapcsolatra.Mert, ha éppen "foglalt", vagy más feladata van és nem veled lenni, akkor hiába találtad meg, nem lesztek 1ütt. Sajnos, tapasztaltam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!