Neked hogy néz ki a laborod?
Agykontrollosok értik :)
Nekem egy ideig egy tengerparti ház volt, de valahogy kicsit olyan... Túl egyszerű volt, olyan mint az amerikai filmekben a luxus házak. Semmi játékosság nem volt benne.
Most megalkottam egy játékos, picit gyerekes, mesés parkot, ahol vannak különböző sátrak, hogyha valami konkrétat szeretnék programozni. De a fő tér szabadtéri, süt a nap, minden világos, színes, a segítőim napágyon koktéloznak és pizzát esznek, ha épp nincs munka :D
Nektek milyen? :)
Én ósdi vagyok, szeretem az erdőt mezőt, s a bennük megbúvó patakot, lehetőleg dimbes-dombos táj. A távoli békés falvakat, s a vadon nyüzsgését. És a mészből gránitból épült palotákat kastélyokat, széles csarnokkal, hatalmas belmagassággal, központban szökőkúttal...
szóval igazából elég az is ha "Kiülök a dombtetőre, innen nézek szerteszét, s hallgatom a fák lehulló Levelének lágy neszét."
Régen mikor tanultam , nekem kis sziget volt homokos tengerparttal, erdővel s ennyi, semmi ház, vagy palota...csak én a segítőim szabadon a szabadba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!