Lehet rosszra használni a vonzás törvényét?
Tapasztalom, hogy működik, úgyhogy olyan válaszokat nem kérek, hogy nem, mert úgysem működnek. :)
De elgondolkodtam azon, hogy ha már ilyen "van az emberek kezébe adva", mi történne, ha valakinek eszébe jutna, hogy rosszra használja, vagy ártson vele másnak? Nem "csapna oda egyet neki" az univerzum? Mert elvileg az lenne logikus, hogyha létezne egy olyan törvény is, ami ezt megakadályozza. Vagy nem? Köszönöm, hogy elolvastad.
(U.i.: nem én akarom rosszra használni, nem azért kérdeztem, csak eszembe jutott.)
de ami beletartozik, az önzés, akárhonnan nézem. :)
vonzzuk be mindenkinek a boldogságot, úgy a korrekt, és akkor mi is boldogok leszünk. ;)
üdv
25/F
LastOne.Left
Hát ezt én sem tudom. :)
Gondolom mindenki, aki hisz benne, koncentráljon arra, hogy mindenkinek jó legyen, és talán akkor sikerül, ha mindenki ugyanazt akarja. De ez csak egy tipp.
úgy lehet mindenkinek bevonzani, hogy amit "kívánsz" azt mindenkinek kívánod, és nem konkrét eseményt, mert az kicsinyes, hanem magát a végtelen örömöt, boldogságot "vonzod" de nem önzően csak magadnak. :)
És akkor tuti jóra használod. De ahonnan "kívánsz", azt tudjátok egyáltalán micsoda? tudjátok, hogy mi teljesíti végső soron ezt, és hogyan megy végbe?!
üdv
25/F
Kérdésedre a válasz: nem hogy lehet rosszra használni, hanem a legmagasabb társadalmi szinteken rendszeresen rosszra használják. És persze titkolják.
Lásd:
-média: folyton rémhíreket közölnek (tudatosan, szándékosan)
-szedjél gyógyszert, oltsd be magad H1N1 ellen, stb...
-politika: legyél meleg, éljen a zsidó, utáld a magyart, stb...
-folyamatos háborúk, nyomor
Ezt a "pénzhatalom" (Rothschild, Rockefeller és bandája) tudatosan teszi, a sötét erőket és negatív rezgést generálva ezzel a Földön.
A jóhírem: gyengül a negatív és erősödik a pozitív oldal.
Lesz még jégkorszak (vagy akármilyen pusztító elem), ami megintcsak újra fogja írni a földi életet.
Szerintem nem igazán lehet bevonzani másnak sem a jót, sem a rosszat.
Mert pl képzeld el, hogy te be akarod vonzani egy adott személynek a jót, viszont ő magának (nem tudatosan) folyamatosan a rosszat vonza.
Egyébként nem vagyok nagyon járatos ebben a témában, szóval lehet hogy nincs igazam. :)
Ennek a kérdésnek a hatásásra néztem meg a Titok c. filmet, és szerintem tényleg működik ez a vonzásos dolog. Legalábbis nekem idáig bejött. :) Szóval örök hálám kedves kérdező, amiért feltetted ezt a kérdést! Sokat segített! :) :P
Kérdezőnek.
Nos a helyzet a következő. Létezik egy tanítás, ami részletesen leírja, egy a mostanival ellenkező életszemlélet mibenlétét. Ez szolgál alapként, s ebből el lehet indulni a megfelelő irányba, s meg lehet érteni, miért is működik ez a vonzás törvény. Nem árt az alapot elsajátítani, mielőtt meggondolatlanul cselekednénk. Azt írtad szívesen elolvasod...hát legyen. :)
Paul Brunton : Az Önvaló Bölcsessége.
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!