Mikor rájövök hogy álmodom akkor mindig felkelek és van egy alvásparalízisem. Ennek van valami oka vagy lehet ez ellen tenni valamit?
Ez teljesen normális...illetve; Igaz, egy alvási rendellenességről beszélünk, azonban ez elalvás előtt és után is egyaránt felléphet, ígyhát yep. Mondhatni,rendben vagy :D. Az én esetemben mind a két végletre volt már példa. :)
Saját tapasztalataimból beszélve, én csak idegtépő (félelmetesnek kicsit sem mondható, sőt) zajokat hallok, látni azonban semmit sem látok. Ritkán fordul elő, ha mégis, de ilyenkor sírva fakadok, hogy mennyire nem kreatív az elmém. Így nem tudom, mennyire maradok hiteles ezzal az egy-két tanáccsal;
Segít, ha realizálva a helyzetet tudatosítod magadban, hogy minden, amit érzel es látol mindössze az agyad kreálmánya. Próbáld meggyőzni magadat, hogy nem félsz, és te irányítasz. Nekem ez sokat segített. Nehéz kikerülni ebből az állapotból szabad akaratodból. A módjára még én sem jöttem rá, noha minden este át élem. A megszokás befolyásolja az élmény intenzív voltát. Minél többször fordul elő, annál jobban viseli az embert. De meglehet, pusztán én is csak ennek a "mentális erőnek" vagyok hiányában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!