Agykontrollal lehet valamit tenni a korai magömlés ellen?
Figyelt kérdés
Érdeklődöm csak, nem vagyok jártas a témában, csak sokat olvasgattam, és ha van rá esély beleásnám magam, mert már millió egy dolgot kipróbáltam, de semmi nem segít. Érdemes foglalkozni vele?2016. máj. 29. 20:22
1/12 anonim válasza:
Mikor ömlik a magod és hogyan veszed észre?
2/12 A kérdező kommentje:
Behatolás után kb rögtön, elég könnyű észrevenni :)
2016. máj. 29. 20:42
3/12 anonim válasza:
Akkor biztos nagyon szép a barátnőd. Gratulálok:)
Mindig így voltál ezzel? Hány éves vagy?
4/12 anonim válasza:
Persze, hogy lehet tenni!
Menjél le alfába, és vizualizáld a tökéletes időzítést, hogy egy időben van orgazmusod a partnereddel!
5/12 anonim válasza:
Egyébként a gyakorlatlanságod, meg az újdonság ereje okozhatja. Ha amúgy egészséges vagy, akkor a partnered megértése esetén be fog az szépen állni. (Bár hallottam olyanról is, aki matyizik egyet előtte, hogy a közösüléskor már ne legyen korai magömlése.)
6/12 anonim válasza:
Én párom 31 éves és már lássan 3 éve vagyunk együtt, több barátnője is volt már előttem, de a mai napig 1-2 perc ameddig bírja, ritka ha tovább..
7/12 A kérdező kommentje:
Sajnos én sem javultam az évek során 26 vagyok, de pár percig szoktam bírni, néha vannak jobb időszakok, de ritka. Hogy érdemes elkezdeni a gyakorlást, mármint az, hogy lemenjek alfába, van valami jó könyv/videó amit tudtok ajánlani? A tanfolyamot is nézegettem, csak sajnos számomra jelenleg anyagilag nem kivitelezhető.
2016. máj. 29. 21:32
8/12 anonim válasza:
Kérdező, az 1977-ben elsőként kiadott Agykontroll könyvet itt olvashatod:
https://www[pont]scribd[pont]com/doc/310360046/Jose-Silva-Agykontroll
Anno én megvettem a könyvet, jó alaposan elolvastam, próbáltam megcsinálni, és nem sikerült. Elmentem egy agykontroll tanfolyamra, és ott egyből sikerült alfába menni.
Ez nem jelenti azt, hogy neked se fog sikerülni. Próbáld meg!
9/12 anonim válasza:
Milyen gyakran szexeltek?
Önkielégíteni szoktál? Meddig tart?
10/12 anonim válasza:
menj le alfába és kend be lidokain kenőccsel!
Majd húzzál gumit
meglepő lesz az eredmény :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!