Hogyan bocsátsak meg a páromnak? Egyszerűen nem megy, pedig akarok!
ma 11:20.
Hűűű, aki már rögtön ítélkezéssel kezdi a válaszát, nem tudom, mennyire lehet hiteles eféle tanácsadásban.
Meg is akarok, nem csak azért, mert kell. Ha nem akarnék, már nem élnék vele, mint már mondtam, tökéletesen ellennék egyedül a gyerekkel.
"Lazíts!!! A megbocsátásnak belülről kell jönnie, és nem 10 körömmel eröltetni... Most Te szülöd magadna a köveket... Ezzel sűrgősen állj le... Magadnak, a párodnak, és a gyereknek teszel vele rosszat... "
Tudom, hogy belülről kell jönnie. De van bennem egy nagy ellentét. Tisztában vagyok azzal, hogy egy bazi nagy követ hordozok magammal. Nagyon szeretnék megszabadulni tőle. Ha nem csinálok semmit, csak ölbetett kézzel várom a sült galambot, akkor a várakozási idő alatt csak rossz dolgok történhetnek. Tudom, hogy VELEM van a baj, mert én vonzottam be, és megoldatlan feladatom van vele, ezért AKAROK neki megbocsátani.
Az ezotéria nem maszlag, de ezen nem fogok vitatkozni. Van sok baromság, amit a szenzáció hajhászok találtak ki, de alapvetően ez a Lét alapja.
A női praktikákkal csak annyit értem el, hogy mégjobban ellustult.
Miért, ha téged úgy b.nának meg, hogy azt nem élvezed, mert nem törődnek veled, de a kapcsolatodat meg akarod menteni, akkor nem úgy neveznéd, hogy beadod a derekad? Szerinted mennyi kedvem van vele a szexhez? Semmi. De nem akarom tőle megvonni. Inkább próbálom rávezetni, hogy nem csak ő létezik, hanem én is. Legalább a szex idejére együtt vagyunk és ez elindíthat valamit. Továbbá csak így jön rá, hogy bammeg, valami nem stimmel kettőnk között.
Bocsi, de nem érzem, hogy állathoz méltóan viselkednék, kedves minősítős válaszadó.
Észrevettem hogy vannak olyan emberek akik egyszerűen igénylik a szenvedést, és szeretnek áldozat típusok lenni.
Te ilyen vagy.
Ne tiltakozz ha nem lennél ilyen akkor már rég váltottál volna :).
Még az jutott eszembe, hogy gyere erre a fórumra esettanulmanyok.hu (agykontrollos) segítünk programozni Neked, ha Te is akarod!
Biztos vagyok benne, hogy sok erőt tudnál onnan meríteni!
Minden jót!
Ennek örülök! Remélem tudsz erőt, és tapasztalatot gyűjteni belőle:)
Közben még az Önkorlátozó hiedelmeink cd is segíthet. De lehet, hogy már ezen is túl vagy.
Mindenesetre továbbra is a legjobbakat kívánom!
najó..én is agykontrollos vagyok, de meg kell mondjam, amit csinálsz már túlment ennek a határain, és a fanatizmus nem jó..ez nem erről szól.
nem akarod elhagyni ok, de miért? erre a "normális válasz" az hogy mert szeretem, de a válaszodból ítélve te már nem szereted, a szeretet nem ilyen...azt meg hogy lefekszel valakivel, de neked nem jó, meg sürgősen felejtsd el..ilyen nincs egy jó kapcsolatban, sőt megerőszakolásnak hívják
nem ítélkezem, de szerintem beszélj egy pszichológussal, mert az hogy csak kártyák és megoldatlan karmikus feladatok miatt maradsz valakivel, nem jó dolog, és ha nem beszélsz valakivel, ezt a gyermeked bánhatja későbbb
az agykontroll egy módszer amivel jobb lehet az élet, nem pedig kötöttség, és karmikus feladatmegoldó játék,
itt csak egyetlen kérdés van, ha logikusan meggondolod, és igen az agykontrollban fontos a logika: szereted-e még? ennyi a kérdés, ha a válasz igen, próbáld megoldani, de ne így...
ha a válasz nem, hagyd el...nem a kártyák fogják megmondani kivel "kell" boldognak lenned.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Sajnálom, de legalább nem teszed tönkre magad, illetve megkaptad a választ a kérdésedre!
Kitartást kívánok neked a túllépéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!