Pizza futárnak mennyi borravalót szoktatok adni?
Akkor ez normális, hogy a 100 Ft-al nem elégedettek a futárok, és ennyire lenézőek?
Legközelebb inkább nem adok neki semmit.
Ilyenkor max ha pl 2 v 5 ezressel.fizetek
1500ftbol szoktam visszakérni
És honnan tudod, hogy azért nézett csúnyán? Miért vagy egyáltalán biztos benne, hogy csúnyán nézett? Nem mindenki vigyorog tele szájjal egész nap.
Nem hinném, hogy gondja lett volna a 100 forinttal, mivel a nagy többség 30-40 forintot szokott rájuk hagyni, ha felfelé kerekítenek százasra, mások meg kérik a visszajárót az utolsó fillérig.
Ha egy napig futárkodnál, hidd el, neked se lenne már kedved vigyorogni. :D
Én azt nem értem, hogy ebből most miért csinálsz problémát. Akkor adj borravalót, ha szívesen adod és kész. Ne azt lesd, hogy mennyire tapsikol meg hálálkodik neked minden 10 forintért.
Ha meg emiatt nem akarsz többet adni soha egy futárnak sem, akkor egy hisztis pi**a vagy.
Nem érdekel, irreleváns, hoy "hogy néz" a futár. Maximum annyiban, hogy többet onnan nem rendelek.
És online fizetek, így nullát adok. Az a dolga, hogy elhozza a pizzát. Semmiféle plusz szolgáltatást nem nyújt. Miért kellene ezért adnom neki a semmiért pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!