Ti szoktatok adni borravalót a futárnak? Ha igen, mennyit?
10%-ot illene adni. Tehát ha az áru+szállítás kerek 3.000, akkor 300-at. (Ez csak egy példa.)
Magas összegnél azért nem túlzom el, de mondjuk ha 57.000 caklipakli minden, akkor 60.000-et adok neki oda. Oké, nem 5.700 a borravaló, de jobb, mint a pár száz forint.
Általában ha előre kifizetem kártyával a rendelést, az azért van mert nincs nálam KP. Gyakorlatilag semmire nem használom, mindig mindenhol kártyával fizetek, így nem is tartok feleslegesen a pénztárcámban.
Ha van nálam valami véletlen folytán, akkor mindig kerekítem a végösszeget.
Én nem adok. Pontozzatok le nyugodtan.
A futár fizetésért dolgozik, az a munkája, hogy kihozza a csomagot. Én (vagy a bolt) kifizettem a szolgáltatás költségét és csókolom.
Üzletekben sem adok borravalót.
Kapnak fizetést. Vegyenek maguknak abból bort. :D:D
Aki akar az adjon annyit amennyit szeretne. De nincs olyan, hogy adni "kell".
Nem adok. Kifejezetten kerülöm még az érintkezést is a futárokkal. Előre fizetek és a recepcióra kérem a csomagot. Pénzkidobásnak tartom a borravalózást.
Fizesse meg a munkaadója tisztességgel én is tisztességesen kifizetem a szállítás költségét.
Nekem se ad senki borravalót a munkahelyemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!