Steakhouse Angusban ami a Burger Kingben van valóban kevés a szósz?
Figyelt kérdés
Én még ezt nem próbáltam ki de tervezem kipróbálni azért kérdezem. Nem sokszor eszem a Burger Kingben. Előre szólok hogy nem érdekelnek az olyan kommentek hogy "szarok a gyorséttermek meg stb"2018. szept. 4. 13:47
1/2 anonim válasza:
Szarok a gyorséttermek, ne egyél ott. Egyél otthon!!!!4444négy
Próbáld ki, én szeretek a Burger Kingbe járni. Szerintem nem kevés benne a szósz, de ez emberfüggő is lehet. 1100 kalória tiszta kemikália, imádom. A kedvencem a sajtburgerük :)
2/2 anonim válasza:
A pirított hagyma miatt szárazabb szerintem, mint egy normál hamburger. De nem mondanám kevésnek a szószt ettől függetlenül. Én régebben többször ettem azt, de drágább lett és azért annyi pénzért kapni jobbat is máshol.
Olcsóbb alternatíva egyébként a BK-ban a grill steakhouse. Ugyanaz a burger, csak sima "whopper" hús van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!