Miért van az, hogy a Burger King-es sajtburgerben az uborka általában forróbb mint a hús?
Figyelt kérdés
2018. aug. 20. 17:10
1/2 anonim válasza:
Írj nekik egy e-mailt.
Nekem egyszer kérdésem volt egy McDolnald's termékkel kapcsolatosan és írtam nekik.
Néhány óra múlva válaszoltak.
2/2 anonim válasza:
Szerintem azért mivel az uborka gyorsabban felmelegszik, mint a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!