Milyen ital való a rakott krumplihoz? És milyen leves eléje?
12
Vicces, hogy "hagyományos rakott krumplit" emlegetsz, szalonnával meg pirospaprikával :))))
Kérdező, egytálétel, tehát levest nem kíván. Italnak alkoholmentesből, ami jól esik, alkoholosból furmintfröccs vagy sör.
Felesleges vitázni, mert a rakott krumpli is olyan, mint a lecsó vagy a többi étel: mindenki úgy csinálja, ahogy neki, illetve a családnak, vendégeknek tetszik.
A sajt számomra alap, sok kell rá, én a húst hagyom ki :D
A vaj tuti nem rontja el, semmit nem szokott, de én nem teszek bele, finom anélkül is :D
Levest nem szoktunk csinálni elé, de egy brutál tartalmas rakott krumpli elé maximum könnyed zöldség- vagy gyümölcslevest ennék.
Ital? Szerintem ez merőben ízlés dolga, most sört innék, az amúgyis megy hozzá szerintem, mert a sör kis könnyed ital, de ha azt kívánnám s lenne itthon, akármit innék utána. Tipikusan vizet szoktam :)
A szokásokról és az ízlésről vitatkozni teljesen felesleges.
A vaj , zsír vagy füstölt szalonna is mindegy, az hogy ki , és hogyan szereti, nem volt kérdés.
Nálunk évszak függő, zöldborsóleves vagy csak zöldségleves van nyáron, ősszel és télen paradicsomleves. Legtöbbször vizet iszunk, vagy fröccsöt, esetleg valami könnyű száraz fehérbort.
Köszönöm szépen.
Én is sörre gondoltam, azzal is egyetértek, hogy a leves nyugodtan elhagyható. Annyival is kevesebb munka, van elég magával a rakott krumplival is.
Én bizony szeretem tocsogósan, vajjal is a krumplin... De ha éppen nincs, anélkül is jó.
Cékla salátával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!