Milyen ital való a rakott krumplihoz? És milyen leves eléje?
Figyelt kérdés
Jó vajas-tejfölös kolbászos rakott krumplihoz.2018. aug. 17. 05:42
1/20 anonim válasza:
Saját vélemény (avagy ami itthon tetszett mindenkinek)
Baracklé és lencseleves vagy jókai bablé :D
2/20 anonim válasza:
Sör!
A rakott krumpli tökéletes egytálétel, én nem főznék levest, de ha valaki ragaszkodik hozzá, valami könnyű, hideg gyümölcslevest csinálnék.
3/20 anonim válasza:
Sör. Leves mindegy, nekem nem is kéne.
4/20 anonim válasza:
Rakott krumplihoz én sem szoktam levest főzni, de ha már annyira szeretnéd, a húsleves szinte mindenhez jó. Nálam az ital évszak függő, nyáron inkább sörözök, kivéve ha valami nagyon exkluzív ételt készítek, pl. marha steak, kacsa, jobb fajta hal, mert azokhoz hozzá illő bort választok, de alapból sör.
5/20 anonim válasza:
Nálunk paradicsomleves,rakott krumpli boros-kóla
6/20 anonim válasza:
Levest nem csinálnék elé. Alkoholt meg nem iszunk, így ásványvíz, gyümölcslé lenne mellé.
7/20 anonim válasza:
A rakott krumplihoz mióta használunk vajat?:D
Sose kellett:)
8/20 anonim válasza:
Hát ugye az ember kikeni vajjal a sütőedényt, zsemlyemorzsával beszórja, belerakja rétegenként a hozzávalókat, ráönti a tejfölt, a tetejét meghinti zsemlyemorzsával, (esetleg reszelt sajttal is) vajat szeletel rá, oszt megsüti. A vaj nem kényszer, de egy jó lehetőség.
9/20 anonim válasza:
8
*Hát ugye az ember kikeni vajjal a sütőedényt, zsemlyemorzsával beszórja,
A rakott krumplihoz? Sose.
Hol élsz?:DD
10/20 anonim válasza:
9+
*a tetejét meghinti zsemlyemorzsával,
Soha:D
Az utolsó réteg a karikára vágott krumpli, pici lesütött füstölt szalonna, és annak a zsírja, rá az egy feltert tojás+tejföl.
Sajt soha a hagyományos, normál rakott krumplinál
Sajtot a sült rakottt krujmli+húsra teszünk. De nem a normál hagyományos rakott krumplira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!