Ismertek jó gyorséttermeket?
A BrugerK általában okés, a Meki kis szenyákat ad és még ki is lopják a rendelésedből amit csak tudnak. A KFC konyhájának higiéniájáról elég rémes dolgokat hallottam, bár az már volt pár éve.
Mostanában van egy 200 HUF-os pizzaszeletet osztogató, az nagyon korrekt.
Bár a péksütis boltocskákat is kár lenne kihagyni a felsorolásból.
nálunk itt Kacsótán nincs egy se,
mert gondolom te bp-i vagy,
- Pizza hut, 200-ért pizzaszeletet adó standok
- Főzelékfaló, barátom a Kisbigre esküszik
- Szeráj, vagy körúti gyrososok
- plázákban lévő kínai - utcáról nyílóban inkább nem próbálkoztam még
- Flóriános lángosos
- meki, burger, kfc ár-érték arányban nagyon tré, sok pénzért keveset ráadásul két óra múlva éhes is leszek tőle
A Fruccolat, a Cserpest, a Pasta.t es Leves.t, a ATablet, a Leroyt, Vapianot,Fridayst es a Bite Bakeryt szeretem, ide szoktam beugrnani, de altalaban elvitelre kerek. Egyik sem valami felsokategorias hely tudom, de hetkoznap nekem jo.
Illetve van egy viszonylag uj hely, a Churros Up, az is tetszik, mert csak ezt a fajta fankot szeretem, semmi mast.:)
Probaltam a Donut Libraryt, nekem nem jon be, es a Go Free waffelt, az vegkepp nem.:)
Egyebkent a Starbucks, ahol meg torzsvendeg vagyok, elsosorban a kave miatt, de a szendvicsek is ehetoek es a szezonalis sutik is jok. (Karacsonykor nagyon finom fahejas-karamellas-gyomberes sutit
ettem ott.;)
Neked van kedvenced?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!