Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Borzalom egy Mcdonald's-ban....

Borzalom egy Mcdonald's-ban. Kéne ezt jelenteni valahol?

Figyelt kérdés

Betévedtünk egy angol nagyvárosi mekibe, ahol szinte maga a káosz volt. Úgy hajnal 5-6 körül lehetett, szóval a buliból gondolom mindenki odatévedt mert csak az maradt nyitva.

Már távolról látni lehetett a tömeget az ajtó előtt, illetve lehetett hallani az üvöltözést. Ahogy beléptem, rengeteg kidőlt fiatalt láttam, koldusok módjára feküdve mindenhol, bömbölt a zene, üvöltöztek, illetve fű szag volt. (Ez biztos.)

Több kidobó is volt, de nem nagyon ellenezték ezt az egész helyzetet. Sőt mit több, lespanoltak az ott bulizó drogos fiatalokkal.

Az állott alkohol/izzadság és fű szagnak köszönhetően pár percre távoztunk is.

Végülis nekem nincsem ezzel óriási problémám, egy élményként fogom fel hogy jólvan ilyet is láttam.

Volt egy srác is aki magassarkúban, holtrészegen jobban ment azzal a +20 centivel, mint bármelyik díva :D

Szerintetek érdemes lenne ezt valahogyan jelenteni? Vagy hagyjam? Csak kicsit megsajnáltam az egyik ott dolgozó fiatal csajt aki a mocskot takarította egyedül, úgy ~30 beállt fiatal után.

Mégegyszer mondom, nem "jó polgároskodni" akarok, csak kérdezem hogy ilyet szoktak-e jelenteni valakinek?

Előre is köszi.

2018. márc. 10. 22:31
1 2
 11/14 anonim válasza:

Javítom az elütésemet az előző kommentben:

NÁLUNK ilyen...

2018. márc. 17. 21:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Elevenen kéne megnyúzni téged, kérdező.
2018. márc. 23. 12:59
 13/14 anonim válasza:

Én pl Angliában élek.

Vannak ilyenek sok mekiben, ez már szinte megszokott. Jelenteni, ha jelented is, akkor se érnél sokat. Volt már, hogy kijöttek a rendőrök, aztán azok is beálltak a buliba :D

Bár már sok helyen bevezették azt, hogy sokkolót használnak (az ott dolgozók), ha valaki nagyon elvetemül. Egyszer én is voltam egy ilyen buliba, ahol egy csaj vagy 10 másodpercenként sikoltozott, mert meg akarta verni az ott dolgozókat, de ők meg folyamatosan sokkolózták őket. Tényleg egy óriási élmény ilyet látni. Amúgy szerintem is csak egy élményként fogd fel, mivel már említettem is akár feljelented, akár nem nem hiszem, hogy sokat érnél vele.

2018. ápr. 6. 17:37
 14/14 anonim válasza:

Szép látvány lehetett.

Megnéztem volna..

A durva kommentekkel sztem ne törödj mert hát tudod ilyenek az emberek. Semmit se lehet kérdezni mert ha valami nem tetszik nekik egyből bunkón válaszolnak.

Ennyi erővel akkor ők meg retkes angolok..

Ha ők is így itélkeznek akkór másnak is szabad. Kb mint a rasszizmus. Te nem mondhatod h fekete bőrű de a néger mondhatja h fehér bőrü. Kb ez megy itt is. Pedig nem is irtál rosszat az angolokról csak arrol a bandáról.

Én a helyedbe rájuk bíznám majd egyszer csak túlszívják maguk azt meglesz a bűntetésük. Ki nem álhatom azokat a füveseket akik nem bírják feltűnés nélkül csinálni. A bulikkal nincs bajom, de őszintén..régen akkor is jól lehetett szórakozni ha az ember nem ált be. Sőt én a mai napig tudok úgy szorakozni. De ma már minden csak arról szól hogy áljunk be, részegedjünk le és balhézzünk.

Azért a meki egy kajálda legalább bezárhattak volna inkább hogy ne rombolják le a helyet. Most képzeld ha véletlen betéved valaki pl ügy mint te,bemegy és az eggyik részeg megtámadja..mert elő fordulhat . Szerencsére ilyen itt nem történt szóval jobb annyiban hagyni mert nem volt sérülés.Addig is legalább ezen lehet nevetni😂😂a csávót megnéztem volna a cipőben

2018. máj. 12. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!