Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Borzalom egy Mcdonald's-ban....

Borzalom egy Mcdonald's-ban. Kéne ezt jelenteni valahol?

Figyelt kérdés

Betévedtünk egy angol nagyvárosi mekibe, ahol szinte maga a káosz volt. Úgy hajnal 5-6 körül lehetett, szóval a buliból gondolom mindenki odatévedt mert csak az maradt nyitva.

Már távolról látni lehetett a tömeget az ajtó előtt, illetve lehetett hallani az üvöltözést. Ahogy beléptem, rengeteg kidőlt fiatalt láttam, koldusok módjára feküdve mindenhol, bömbölt a zene, üvöltöztek, illetve fű szag volt. (Ez biztos.)

Több kidobó is volt, de nem nagyon ellenezték ezt az egész helyzetet. Sőt mit több, lespanoltak az ott bulizó drogos fiatalokkal.

Az állott alkohol/izzadság és fű szagnak köszönhetően pár percre távoztunk is.

Végülis nekem nincsem ezzel óriási problémám, egy élményként fogom fel hogy jólvan ilyet is láttam.

Volt egy srác is aki magassarkúban, holtrészegen jobban ment azzal a +20 centivel, mint bármelyik díva :D

Szerintetek érdemes lenne ezt valahogyan jelenteni? Vagy hagyjam? Csak kicsit megsajnáltam az egyik ott dolgozó fiatal csajt aki a mocskot takarította egyedül, úgy ~30 beállt fiatal után.

Mégegyszer mondom, nem "jó polgároskodni" akarok, csak kérdezem hogy ilyet szoktak-e jelenteni valakinek?

Előre is köszi.

2018. márc. 10. 22:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Fú, de tipikus magyar vagy. Jelenteni, jelenteni, mások életét feljelenteni.
2018. márc. 10. 22:41
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Engedd el. mit akarsz ezen jelenteni? Majd megkeresik a harminc fiatalt egyesével? Nem bántásból, csak kíváncsi vagyok. Örülj az élménynek, ajánlom h én nem voltam ott :D
2018. márc. 10. 22:46
 3/14 A kérdező kommentje:

Tipikus magyar vagyok mert megsajnáltam egy étterembe dolgozó fiatal lányt, mert mások hányását kellett takarítania :(

Te földi hulladék.

#2 Hát igen, említettem is hogy legalább élmény az volt :D

Mekis diszkó. Kár hogy enni mentem (volna), nem pedig bulizni.

Egy képet és egy videót legalább tudtam készíteni a lengyel srácról és a magassarkújáról 😂

2018. márc. 10. 23:29
 4/14 A kérdező kommentje:
Egyébként csak arra értettem, hogy a "fejeseknek" lehetne-e szólni, hogy a biztonságiak szinte inválták az arra tartókat akik épp a diszkóból hazafele tartottak. Rajtuk kívül a többi ott dolgozó mem tűnt nagyon boldognak.
2018. márc. 10. 23:36
 5/14 anonim ***** válasza:
70%

“Tipikus magyar vagyok mert megsajnáltam egy étterembe dolgozó fiatal lányt, mert mások hányását kellett takarítania :(

Te földi hulladék.”

Milyen hányást? Annyira ostoba vagy, hogy írásban próbálsz meg hazudni? A bevezető szövegben sehol nem írsz hányást, sőt: “fű szag volt. (Ez biztos.)“ Ha hánytak volna, akkor hányásszag lett volna.

“Az állott alkohol/izzadság és fű szagnak köszönhetően pár percre távoztunk is.”

De az összehányt padló nem zavart? Talán mert nem is volt, most találtad ki, hogy visszavágj? SOSE HAZUDJ ÍRÁSBAN... 😂

2018. márc. 11. 00:25
 6/14 anonim válasza:
67%

Na az ávós nagyfater kicsi unokája ideírt egy kérdést.

Igen, tipikus nyomorult magyar vagy, besúgó, az a fajta, aki miatt pár évtizeddel ezelőtt embereket kínoztak, nyomorítottak vagy öltek meg. Abban a mekiben egyetlen igazán undorító dolog volt: te.

Phhö.

2018. márc. 11. 00:56
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Angliában élek, nagyváros, sokat járunk a mekibe. Semmi furcsa nincs ebben, az angolok így buliznak. Minden sarkon van munka, ha a kislánynak nem tetszik, akkor keres mást. Van pár ismerősöm, akik napi szinten váltogatják a munkát. Ez sem jobb, de ha van választás, akkor kocc. Tényleg ne legyél tipikus magyar, ami miatt utálnak minket sok helyen.
2018. márc. 11. 10:21
 8/14 anonim válasza:
100%

Én is sajnálom a lányt akinek ilyen munkát kell végeznie, de ha nem tetszik neki majd felmond és keres mást. Ez nem a te dolgod, fölösleges beleavatkozni.

Az angolok valóban kivételesen undorítóan tudnak lerészegedni, olyankor teljesen gátlástalanok. Egyszer volt alkalmam ilyet közelről látni és egy életre megutáltam őket.

2018. márc. 13. 07:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Most biztos sokan le fognak pontozni, de szerintem az ilyen fajta jelentés nem ördögtől való dolog, csak sajnos rossz emlékekhez kötődik nálunk. Gondolom, azzal mindenki egyetért, hogy ha tudomásod van arról, hogy a szomszédban rabszolgát tartanak vagy akár csak arról, hogy durván verik a gyerekeket, akkor az a helyes, ha szólsz a rendőrségen. Bűncselekmény esetén ez kifejezetten kötelező.

Persze nem kell minden kis pitiáner dolog miatt a rendőrségre/vezetőséghez stb. fordulni, ha békésen megoldható helyben is, de nem mindig olyan könnyű eldönteni, hogy hol a határ. Teljesen normális dolog mások véleményét kikérni, hogy egy adott eset melyik kategóriába tartozik.

Szerintem itt az lett volna az ideális, ha a kérdező megkérdezi a takarító dolgozót, hogy szüksége van-e ilyesfajta segítségre, de most már ehhez sajnos késő.

2018. márc. 16. 10:40
 10/14 anonim válasza:

Az én angliai tapasztalataim alapján ez ott tök átlagos, ezért nem is foglalkoznak vele.

Náluk ilyen ritkábban fordul elő és ezért tűnik föl.

Szerintem ezen túl sokat már nem tudsz segíteni, akárkinek is jelentenél.

Abban reménykedek, hogy Magyarországon nem fog ilyen iránybe elmozdulni a buli "kultúra", de ahogy olvasom a kommentelőket, hogy téged hibáztatnak mert észreveszed azt, ami szenny, ebben nem vagyok olyan biztos.

Mindenesetre ha nálunk is ez lesz majd, akkor neked sem fog feltűnni többé. Ha ez vigasztal...

2018. márc. 17. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!