A budaörsi Tescoban ma 2014. 06.18. -án lejárt ecetet vettem. Nincs blokkom. Nem az első eset. Kinek, hol kellene jelenteni? Az ecet árát blokk híján tuti nem kapom vissza?
Nem az a 200 forint fáj, hanem hogy kb. egy hónapja ugyanígy jártam. (Bár de, az a szaros kétszáz forint is fáj, mert nekem nagy pénz.)
Vásárlóként meg azt hiszem, jogom van nem lejárt terméket venni, és kiakadni, ha lejárt árut sikerül vennem.
Egyébként meg "te okos", képzeld, minden második nap ott megyek el a budaörsi Tesco mellett, szerinted egy darab ecetért csak úgy visszamennék?
Feleslegesen ne szellőztesd a szád, nekem legalábbis. kösz.
1 nem dobunk ki blokkot, amíg minimum nem bontunk fel mindent a vásárlásból
2 meg kell nézni a lejárati időt mielőtt bepakolsz a kosárba
3 hibák mindenhol előfordulnak, pláne ahol ennyi áru van
4 biztos lejárt? nem a gyártási idő van rajta?
Bocs, hogy ezt írom, de majdnem biztos vagyok benne, hogy te valamit nagyon benézel (pl. gyártási dátumot nézel, nem lejáratit..)
Ennek több oka is van:
1., Az ecet minőségmegőrzési ideje (tehát NEM lejárati ideje) is minimum 1 év.
2., A Tesco nem vesz át beszállítótól olyan árut, ami ne rendelkezne a minőségmegőrzési időnek legalább a 70%-ával.
3., Budaörs egy nagyon jó forgalmú áruház, kizárt dolog, hogy ott egy ecet le tudna járni. Elképzelhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!