Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Létezik olyan fine dining...

Létezik olyan fine dining étterem, ahol normális adagokat adnak?

Figyelt kérdés
Vagy mindenhol csak termékmintákat?

2018. márc. 9. 13:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
A fine dining pont nem arról szól, hogy teleeszed magad.
2018. márc. 9. 13:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát én meg nem azért akarok étterembe menni, hogy éhes maradjak...gratulálok annak, aki igen.
2018. márc. 9. 13:47
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Akkor ne fine dining étterembe menj.. Ennyi
2018. márc. 9. 14:09
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Akkor miért nem mész más fajta étterembe?
2018. márc. 9. 14:16
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Lehet menni a piaci lángososhoz, hurkasütőhöz, ha jókat akarsz kajálni. Most nem gúnyolódásból mondom. A fine dining arra jó, hogy kipróbálj új ízeket, jó társaságban, szépen felöltözve borozgass.
2018. márc. 9. 14:37
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem, nem létezik mert nem azt a funkciót látja el,hogy jól lakassa az embert.
2018. márc. 9. 14:55
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Nem egy tál ételt kell rendelni, hanem egy menüsort. Ha minden fogás csak 150 kcal, egy 7 fogásos menünél már ez is 1050 kcal. Az nem az étterem hibája, hogy te ahhoz vagy szokva, hogy rendelsz egy tányér húst, és elédraknak egy fél malomkereket.
2018. márc. 9. 15:57
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem
2018. márc. 10. 05:43
 9/12 A kérdező kommentje:

Ennyi hülyét egy rakáson, hihetetlen.

Miért baj az, ha valaki nem gyűszűnyi kajákat akar enni, hanem normális emberi adagot? Nem "malomkeréknyit", mint ahogy azt előttem megfogalmazta az egyik sznob kretén, hanem NORMÁLIS, emberi adagot.

Én biztos nem fizetnék azért, hogy éhes maradjank, és nem vagyok anorexiás, vinnyogó liba sem, aki egy salátalevél után bele akar halni az elhízásba.

Köszönöm a segítséget, a méltó értékeléseket kiosztottam.

2018. márc. 10. 13:04
 10/12 anonim ***** válasza:
96%
Ekkora f.aszkalapot, mint te. :D Komolyan, könnyesre röhögtem magam rajtad. Köszi.
2018. márc. 10. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!