Most komolyan nincs Debrecenben egy normális vegán étterem?
Eléggé valószínütlen, hogy lenne, mert nem lenne elég forgalma. Ugyanis kizárt, hogy Debrecenben annyi vegán éljen, hogy megérje nekik fenntartani egy éttermet - ahhoz ugyanis minden nap elegendö vendég kellene.
De sok "normál" étteremben is vannak vegán ételek. Ezen kivül a lakosság elég kis hányada az, aki vegán módon étkezik.
HA próbálkozni akarsz, akkor a legegyszerübb, ha saját magad készíted el (eleve csak az az egyetlen biztos mód).
Én már sokszor föztem vegán ételeket, szerintem nem igazán nagy probléma, csak a beszerzéskor kell odafigyelni, hoyg mit veszel.
A "növényi hús" alatt nem tudom, mit értesz.
Ezek nagyrészt egy csomó adalékkal dúsított, szójából készült "valamik", szerintem emberi fogyasztásra nem alkalmasak.
Ízre nem igazán közelítik a húst, álalgra szintén nem, leginkább kinézetre adnak valamennyi illúziót.
Ha vegán ételt akarsz, rengeteget tudsz készíteni, ami ízre is jó, és nincs tele ipari hulladékkal.
Kipróbálnád...
Adnál 50.000 ft-ot egy ebédért minden nap? (Mert ez ilyen költségekkel működik)
Na ezért nincs!
Olyan ez, mint amikor a piacon a "bio" gyümölcsök esetén próbálják elmagyarázni, hogy a férgesség a biogyümölcsök sajátja és jellemzője!
Az is hülye aki mondja, meg az is aki elhiszi és megveszi!
A busz-pályaudvar mellett van(volt) egy Főzelék nevezetű étterem vagy kifőzde. Az jó vlt (és drága). Hogy meg van-e azt nem tudom. Meg a Kassai útból jobbra nyílt egy picike utca (a nevét nem tudom, talán Magyari) annak az elején is volt (van?) egy ilyen.
Ebben a házban - volt. Most árulják a házat.
Sajnálom, én egy elképesztően finom sárgaborsó főzeléket ettem ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!