Most komolyan nincs Debrecenben egy normális vegán étterem?
Figyelt kérdés
Mindenhol kerestem már az interneten, de még csak a közelben sem találtam vegán éttermet, csak Budapest, Eger, meg Szeged. Nem jó helyen kerestem volna? Tudtok mondani esetleg ha van eldugottabb helyen?2016. jan. 17. 14:56
11/13 anonim válasza:
Sziaaaa! :)
Én vegán vagyok és ha hús ízre vágyom, akkor Haas Fitt szójakockát sütök és "csirkés cézár saliként" fogyasztom.
Jók még a DM falafel golyói, zöldségfasírtjai.
Nemrég fedeztem föl a Tescoban a Lunter nevű kenőkrémeket. A simának májkrém, a paprikásnak krémsajt+kolbász íze van!!! ×.×
Sajnálom, hogy nincs (még) Debrecenben vegán étterem...de Pesten akkora a választék, hogy a nagy hévben ("próbáljuk ki mindet!") belefutottam ritka sz.rokba is...amik nem is értem, hogy maradnak fönn. :/
A legjobb az otthoni kaja :)
12/13 anonim válasza:
A legjobb kaját a Govindánál lehet enni, de ők sem használnak vega "húsokat":(
13/13 anonim válasza:
lehet azóta már tudod, de a kispadlizsán vegán étterem debrcenben. A kishegyesi úton van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!