Szakácsok/volt szakácsok mennyi ideig dolgoz (ta) tok a szakmában?
Szakácsnak tanulok, de azt tapasztalom hogy nem sokan maradnak a szakmában 30 év felett, utána mindenki valami mást akar, vagy olyan munkát találni ahol már nem kell 12 órázni stb, nekem a családalapitás a legfőbb célom az életben, szóval azt az áldozatot nem hozom meg hogy keveset legyek a párommal, leendő gyerekeimmel, igy megéri egyáltalán elvégezni? Nem lenne okosabb máris valami olyat keresnem amivel a családi élet is menni fog? Irodás melók is tetszenek nekem, de egyetem túl nagy falat és azt hallom hogy a különböző OKJ képzésekkel meg nem megyek semmire, kissé kétségbe vagyok esve mi legyen
előre is köszi
20f
Én speciál 50 évig dolgoztam a szakámában , majd autóversenyző lettem ( kevesebb sikerekkel )
Szerintem megéri elvégezni végülis azt csináld amihez kedved van vagy nem leszel boldog , és nem tudsz kiteljesedni!Sok sikert!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!