Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szakácsok/volt szakácsok...

Szakácsok/volt szakácsok mennyi ideig dolgoz (ta) tok a szakmában?

Figyelt kérdés

Szakácsnak tanulok, de azt tapasztalom hogy nem sokan maradnak a szakmában 30 év felett, utána mindenki valami mást akar, vagy olyan munkát találni ahol már nem kell 12 órázni stb, nekem a családalapitás a legfőbb célom az életben, szóval azt az áldozatot nem hozom meg hogy keveset legyek a párommal, leendő gyerekeimmel, igy megéri egyáltalán elvégezni? Nem lenne okosabb máris valami olyat keresnem amivel a családi élet is menni fog? Irodás melók is tetszenek nekem, de egyetem túl nagy falat és azt hallom hogy a különböző OKJ képzésekkel meg nem megyek semmire, kissé kétségbe vagyok esve mi legyen

előre is köszi

20f

2017. szept. 14. 12:35
 1/2 anonim válasza:

Én speciál 50 évig dolgoztam a szakámában , majd autóversenyző lettem ( kevesebb sikerekkel )

Szerintem megéri elvégezni végülis azt csináld amihez kedved van vagy nem leszel boldog , és nem tudsz kiteljesedni!Sok sikert!

Remélem tudtam segíteni!

2017. szept. 16. 15:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon élvezem az iskolát, jó az oktatónk, a szakma is nagyon tetszik, külső gyakorlati helyem is fantasztikus, ott a szakácsok is egyik héten 3, másik héten 4 napot dolgoznak, 10-től 10-ig,rendesen bejelentve,nem 4órára és a pénz is jó, bőven megye átlagkeresete felett van(200E netto Békés-megyében) szóval ez nekem nagyon is jó lenne később, csak a legtöbb munkahely nem ilyen ahogy hallom.
2017. szept. 23. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!