Miért ilyen népszerű a Vapiano amikor betanított nem végzett szakácsok csinálnak félkész előre csomagolt ételeket?
Ugyan ezt megkerdezhetned a mekivel kapcsolatban is, az is nepszeru es annal tragyabb kaja nem sok van.
Egyebkent ezek gyorsettermek, attol fuggetlenul is hogy a vapiano tesztakat meg pizzakat ad, a fiatalok meg ezeket kedvelik.
Κellemes környezet, jó árak (európai visszonylatban olcsó), finom ételek, belvárosi étterem
A tészta az száraz, előttem mindig frissen készítik a paprikás csirkés tésztám szószát. Semmi félkész élelmiszert nem láttok soha amikor készíti a szakács.
Én szeretek oda járni, főleg a belvárosiba
Nem tudom neked miért nem jön be.
24/L
Hogy tudsz ekkora hülyeséget kérdezni?
Nem mintha, különösebben szeretném, és valóban nagyon drága magyar viszonylatban. De mi az hogy előre csomagolt étel?
Hát barátom, fogja a tésztát, kifőzi, utána belepakolja azokat a zöldségeket amiket kérsz, oszt rányomja a szószt és összefőzi. Mi ezen az előre elkészített, te jó isten de sötét vagy.
Arról meg nem tudom hol hallottál, hogy a szakácsok IQ harcosok. Odaáll, izzad, aztán a pofádelé nyomja a kaját. Ennyi a dolga.
Kíváncsi lennék te mennyit matekozol sült csirke készítés közben..
Tudod mennyi a franchise díja a Vapianonak,az egész üzlet és berendezés mennyibe kerül?Mennyinek kéne lennie egy tál ételnek? 500 forintnak?
Ha neked 1500 forint azaz 5 euró drága akkor főzz otthon és feleslegesen ne okoskodj.
A Vapiano is a legolcsóbb alapanyagokkal dolgozik, bizonyíték erre hogy a Metro az egyik beszállítójuk...olcsó tejföl, olcsó és ízetlen tonhal konzerv, kamu parmezán sajt, a leggagyibb konzervek a levesekhez.
Hát jó étvágyat nektek, akik rajongtok érte, 3000-ért egy otthon 200-ból kihozható tányérért. A bútorok mocskosak, a falak is, az asztalok tele zsír pecséttel. Ilyen ár színvonalért komoly helyeken felszolgálással is tudok vacsorázni ahol nem üvöltenek a gyerekek az arcomba! Divat sz@r hely, megjátszásnak jó csak, kritikán aluli ízekkel.
9. nagyon igazad van sajnos.
Csak a jó népnek el van adva, hogy ez egy francos étterem elegáns olasz kajákkal, közbe meg..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!