Miért ilyen népszerű a Vapiano amikor betanított nem végzett szakácsok csinálnak félkész előre csomagolt ételeket?
Figyelt kérdés
Sose értettem miért ilyen népszerű, ez az étterem. Minden előre megvan félig csinálva, semmi szakács tudás nem kell hozzá, ezért betanított embereket alkalmaznak. És szerintem ehhez képest eléggé drága is.2015. ápr. 14. 18:46
11/13 anonim válasza:
Hát szerintem elég drága. 1590 ft a legolcsóbb tészta,és alig van benne pár 1centis db csirke,és nagy adag tészta.Oké, a szószok,meg fűszerek jók,de minimális. Inkább 2000-3000 közöttiek a kaják.
Ráadásul ez a tálcás megoldás, hogy magadnak veszel ki villát,tálcát...háááát szerintem normális belvárosi étteremben jobb a környezet, és ugyanilyen árért jobbat kapsz.
12/13 anonim válasza:
Akkor mit tartotok ilyen áron jobb belvárosi étteremnek? Szerintem hangulatos, és finomak az ételek is. Tényleg kíváncsi vagyok, és nem fikázásképpen kérdezem :)
13/13 anonim válasza:
Nem nevezném étteremnek, az erős túlzás lenne. Gyorsétterem inkább, bár tiltakoznak ez ellen a kategória ellen.
Legjobb ha ezért a pénzért az ember otthon főz a párjával, az is program és olcsóbb is meg látni mi kerül bele.
Aki meg anyacsavart szeretne a salátájába az menjen vapianoba ( megtörtént eset)
Ha mindenképpen ajánlani kéne, inkább egy jó hamburger bár legyen a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!