Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Pizzériákban a megrendelők...

Pizzériákban a megrendelők meg vannak különböztetve?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok, hogy tudom, hogy a pizzáriák a telefonos megrendelőkről adatbázist tartanak nyilván. A kérdés az lenne, hogy aki nem ad borravalót, vagy sokat reklamál, az az adatbázisukban meg van-e különböztetve valamivel, hogy egy esetleges következő rendelés esetén silányabb minőségű ételt kapjon "kárpótlásként"?

2017. aug. 14. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Te amúgy végiggondoltad ezt a kérdést?
2017. aug. 14. 21:03
 2/9 A kérdező kommentje:
ma 21:03: Igazad van, bocsánat! Nem tettem hozzá, hogy Magyarországon vagyok, de ha elég jól tájékozott vagy akkor tudhatnád, hogy hazánkban bármi, ismétlem BÁRMI megtörténhet. Ha ezt kétségbe vonod, akkor vagy túl fiatal vagy, vagy túl naív...
2017. aug. 14. 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:
97%

igen

van egy hely ahol rendszeresen jó borravalót adok, mindig időben itt a futár, jókedvű, van hogy random kapok egy ajándék desszertet, üdítőt, ha problémám van, rögtön megoldják

egy másik helyen régen nem vettem át wgy kihűlt pizzát

legközelebb rendeltem,3 óra és semmi, felhívtam őket: bocsánat, a maga címén korábban ÖSSZETŰZÉS alakult ki, emiatt oda nem szállítunk

2017. aug. 14. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

Nincs megkülönböztetve semmivel.

A futárok simán megjegyzik, nem kell hogy nyoma legyen.

2017. aug. 14. 21:16
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
Megjegyzik a futárok,és megköpködik a pizzát.(láttam kollégától)
2017. aug. 14. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Én mindig bankkártyával fizetek, borravalót adni pedig nem tartom indokoltnak. Eddig nem volt belőle gond.
2017. aug. 14. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
én kisvárosban élek ahol gyakorlatilag egy normális kimondottan pizzéria van, 6-8 éve biztos onnan rendelek és kezdetben konkrétan megvártam míg leszámolja minden alkalommal a visszajárót, soha nem volt probléma sem az idővel sem a minőséggel. mostmár ritkábban rendelek, de mivel úgy kalkulálja az árakat hogy minden pizza 40-60-70-re végződik, így úgy adok hogy az a néhány tíz forintnyi borravaló és kész. nagyobb helyeken lehet jobban szívére veszi bármelyik futár mert rengeteget kell menniük, és hallottam olyanról is hogy konkrét nevek és telefonszámok vannak rossz tapasztalatok alapján akik ha hívnák őket szó nélkül leteszik a telefont
2017. aug. 16. 10:32
 8/9 Tóth Péter Tamás ***** válasza:
100%
Lehet. Nálunk, Budapest egyik külvárosi kerületében, van egy kis pizzéria, 3-4 hónapig heti 2x rendeltem, mindig 300-400 ft borravalóval. Idő után a köszönésemre úgy válaszolt a diszpécser, hogy 'szia, Péter! Szokásos cím, szokásos rendelés?', ráadásul 50 perc helyett fél óra alatt kint voltak.
2017. aug. 17. 02:30
 9/9 anonim válasza:
100%
Van, futár voltam. Volt aki mindig előre kifizette, felsétáltam neki az ötödikre és köszönés nélkül elvette a kaját és rámcsukta az ajtót, amikor több cím volt nálam mindig ő kapta utoljára.. a jattosok elsőbbséget élveznek minden futárnál( főleg, hogy mi abból tankoltunk) adj 2-300ftot, vagy köszönj normálisan és nem kapsz hideg kaját.
2018. ápr. 23. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!