Pizzériákban hány dkg-s cipókból készülnek a pizzák?
Figyelt kérdés
20 vagy 30?2016. ápr. 4. 17:00
1/1 anonim válasza:
Pizzériafüggő, mert mindegyik a saját receptúráját használja. Akár mindegyik eltérhet a másokétől néhány dekával. Vékony vagy vastag tésztájú, az sem mindegy.
De amúgy jól saccolod kb ilyen súly körül mozoghatnak.
Nekem itthon 40 deka lisztből két kb 32 centis nem vastag pizzám szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!