Melyik sütirecept a szimpatikusabb nektek? Nagymamám szülinapjára készülnék sütivel.
Szemelyes kedvencem a raffaello kocka, en is keszitettem mar, isteni!
A kavesak kozul a kavetortat valasztanam, nekem se tekercs, se a kocka nem szimpi a receptet nezve.
A harmadik lehetoseg a 3bit, az kulonlegesebb, ha nincs baj a fogaval (keksz miatt) , akkor az is jo otlet.
A milliomos es a grizes eleg atlagos, szerintem azt o maga finomabban el tudna kesziteni.
Köszi szépen a válaszod, akkor a 3bit, a Raffaello és a kávétorta között fogok dönteni (ez utóbbit tepsiben, mivel nincs tortaformám). :)
Nem vagyok egy nagy szakács, ezért minden választ és véleményt szívesen fogadok.
Én a kávés vonulatot nem kedvelem.
A fenitek közül én a 3-Bitre vagy a Raffaello kockára szavazok.
Szerintem ha születésnapra szánod, akkor mindenképpen torta jellegűt süss, még akkor is ha nincs tortaformád.
Csak ez alapján nekem a kávétorta a legszimpatikusabb.
Elso vagyok.
Szerintem nem szukseges a tortaforma egyatalan, viszont eszembe jutott, hogy ha eves utan alapbol szoktatok kavet inni, akkor szerintem ne kaves legyen a desszert, mert nem fog igazan ervenyesulni az ize. Sok es intenziv kaves is lesz akkor egymas utan.
Nalam igy akkor marad a raffaello es a 3bit.:)
Ird meg, mit keszitettel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!