Szerintetek gáz 15 évesen beülni egyedül egy kávézóba?
Beülnék, kicsit telefonoznék, miközben megiszom a kávémat. Szerintetek gáz?
15/f
Én 28 évesn is egyedül megyek kávézóba :)
Beülök meló előtt, megiszom a kávémat, vagy egy jó erős kapucsínót és utána go, bébiszittelni.
Az már elég baj, ha ilyen kérdések születnek - ez a társadalom magas elvárása miatt jön létre, és tényleg, tényleg nem értem, miért kéne ilyenen görcsölnöd. :) Szerintem az ilyen esetekben magasról tegyél mindenre, elvégre az ember száz évvel ezelőtt is beült a kávézóba egyedül, most is, és száz év múlva is fog.
Tegyél, amit jólesik és szeretnél, hogy megtörténjen. Szaladgálj a városon keresztül egy bevásárlókosárral a fejeden, énekelj egy erdőben, jó hangosan, legyél őrült, egy életed van, ne állj le ilyeneken görcsölni:) (Ezt olyasvalaki mondja, aki öt percig ül iskolábamenet előtt az előtérben, és azon görcsöl, hogyha felveszi a papucsát, nem-e fogják túl vidékinek és olcsónak nézni) Ezek után kissé rájöttem, hogy nem kéne ilyet csinálni!
Vigyázz magadra azért, és érezd jól magad:)
15/l
Én szeretek egyedül kávézóba menni. Kikapcsol, nem kell senkivel és semmivel foglalkozni. Szóval nyugodtan menj el semmi rossz nincs benne :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!