Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csajok ti beülnétek egyedül...

Csajok ti beülnétek egyedül egy kávézóba?

Figyelt kérdés
ha pl.a barátaitok nem érnek rá
2009. aug. 2. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
volt már rá példa:) de nem azért mert nem értek rá, csak épp arra jártam, és gondoltam beugrok inni valamit. ha nem érnének rá nem tudom mennék e, mert még sosem gondoltam erre, ilyenkor inkább mással foglalom le magam, de ha arra gondolsz hogy frusztrálna e egyedül kávézgatni, akkor azt mondom nem :)
2009. aug. 2. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Én semmiképp nem tudnám rávenni magam... még egyedül mászkálni sem szeretek, nemhogy beüljek valahová.

Másrészt meg nem nagyon szeretem a kávézókat

2009. aug. 2. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
jaja en sem ereznem legjobban magam...
2009. aug. 2. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ajd nekem vmi érdekes könyvet, laptopot és megyek. :D Még nem voltam amugy, de azt hiszem már nagyon érik, gondolkodtam rajta :D.
2009. aug. 3. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ismerkedni szeretnél, akkor naná. Egyedül lehet a legjobban. Ha lazán öltözöl, akkor haverkodj, ha pasizi akarsz, akkor kihívóbban.
2009. aug. 7. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!