Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Egyetértenétek vele, ha...

Egyetértenétek vele, ha Magyarországon is lennének olyan éttermek, kávézók, ahol az alább linkelt cikkben foglaltakhoz hasonlóan a kisgyerekek ki vannak tiltva?

Figyelt kérdés

[link]

Én teljes mértékben támogatom a kezdeményezést. Nem vagyok gyerekellenes, de sok esetben tényleg nem lehet bizonyos helyeken nyugodt étkezést, beszélgetést folytatni a kisgyerekek miatt. Gyakori a hangos hisztizés, kiabálás, futkosás, illetve sokszor olyan közel mennek egy idegenhez, adott esetben hosszasan belebámulnak az arcába, amely már sérti az egyén személyes zónáját. Ráadásul a mai ultraliberális gyereknevelésnek köszönhetően rá sem lehet szólni a rendetlenkedő, másokat zavaró gyerekre, mert az "károsítja a személyiségét". A linkelt cikkben leírtak alapján elmondható, hogy ott nagyon sokan örömmel fogadták a kezdeményezést.

Én nagy örömmel venném, ha létrejönnének hazánkban is a linkelt cikkben szereplőhöz hasonló vendéglátóipari egységek, lehet hogy én még a korhatárt egy picit tovább is emelném, mondjuk 8-10 évre. És ezeket bevezetném bizonyos áruházakban, bevásárlóközpontokban is. Vélemények, érvek, ellenérvek?

30/F

2017. ápr. 6. 18:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem fóbia,csak nem mindenki szereti ha zsivalyognak körülöttük evés közben.kb ugyanannyira zavarhat egy gyerekes családot is egy részegen óbégató vendég...
2017. ápr. 6. 22:57
 12/14 anonim ***** válasza:
82%

10!

Egy 0-4 éves korú gyerek nem nagy valoszinuseggel fog szépen viselkedni, kessel villával enni. Ebben a korban ez nem elvarhato. Ennél idosebbnel igen

2017. ápr. 7. 07:59
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező, le vagy maradva, mert már régóta vannak ilyen éttermek, sőt hotelek is Magyarországon.

Amúgy tény, hogy nagyon sok a neveletlen gyerek, de még gázabb, hogy mennyi a neveletlen felnőtt! És őket sajnos nem lehet kitiltani sehonnan.

2017. ápr. 7. 08:05
 14/14 anonim ***** válasza:
44%
Igen, én is örülnék neki, barátommal (23) sokszor álmodozunk ilyenekről pl. gyerekmentes nap az állatkertben, stb.
2017. ápr. 7. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!