Egyetértenétek vele, ha Magyarországon is lennének olyan éttermek, kávézók, ahol az alább linkelt cikkben foglaltakhoz hasonlóan a kisgyerekek ki vannak tiltva?
Én teljes mértékben támogatom a kezdeményezést. Nem vagyok gyerekellenes, de sok esetben tényleg nem lehet bizonyos helyeken nyugodt étkezést, beszélgetést folytatni a kisgyerekek miatt. Gyakori a hangos hisztizés, kiabálás, futkosás, illetve sokszor olyan közel mennek egy idegenhez, adott esetben hosszasan belebámulnak az arcába, amely már sérti az egyén személyes zónáját. Ráadásul a mai ultraliberális gyereknevelésnek köszönhetően rá sem lehet szólni a rendetlenkedő, másokat zavaró gyerekre, mert az "károsítja a személyiségét". A linkelt cikkben leírtak alapján elmondható, hogy ott nagyon sokan örömmel fogadták a kezdeményezést.
Én nagy örömmel venném, ha létrejönnének hazánkban is a linkelt cikkben szereplőhöz hasonló vendéglátóipari egységek, lehet hogy én még a korhatárt egy picit tovább is emelném, mondjuk 8-10 évre. És ezeket bevezetném bizonyos áruházakban, bevásárlóközpontokban is. Vélemények, érvek, ellenérvek?
30/F
Szia!
Ezek azerint én szerencsére olyan éttermekben étkezem ahol ez tudomásom szerint nem fordult még elő.
Olyan szülőket látok akik "kordában" tudják tartani a gyermeküket...
Mekiben+"Trofejában" már másabb lehet néhanapján a helyzet...:)
Azt mondom hogy bizonyos helyeken, bizonyos stílusban meg tudom érteni.
Például ha egy lányt akarok elvinni vacsorázni, vagy akár üzleti partnert, akkor jobb nyugodt körülmények között beszélni mint gyerekzsivajban.
Átlag helyeken meg tökmindegy mert ott mindenki telefonál, óbégat...
VAN ilyen hely. Csak nem ki vannak tiltva, hanem jelzik a honlapon, hogy az adott helyen az étkezés egy 35 órás szeánsz, amit a gyermekek nem élveznének, így ...
Te pedig felejtsd el azt, hogy unintelligens ember módjára liberálisnak hívod az anarchiát vagy a nem nevelést.
A liberális azt jelenti, hogy a gyerek nincs lekussoltatva, leugatva, hanem emberi lényként létezhetnek, szeretetben.
Én megértem. Úgyan így támogatnám a teljesen gyerekmentes hoteleket például, vagy fürdőt.
Nem, én sem vagyok gyerek ellenes..ha nekem lenne is megérteném,hogy mást zavar a visongása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!