Ti megennétek egy olyan gyrost amit kacsintva adnak oda és azt mondják "Finom lesz. Érted. "?
Figyelt kérdés
Metróállomáson, ismert pizzás-gyrosos gyorsétterem franchise-nál2017. márc. 28. 20:44
21/24 A kérdező kommentje:
Na akkor tisztázzuk.
22/F
Nem mondtam semmi olyat a csávónak, köszöntem, kértem egy nagy gyrost elvitelre és ennyi. Ja meg mondtam, hogy mehet bele minden, de nem imitáltam közben fap-fap mozdulatokat.
És igen, megettem. Egyelőre annyi történt, hogy másodszorra is csípett ma reggel. További fejleményekről itt értesülhettek
2017. márc. 29. 16:06
22/24 anonim válasza:
Mondjuk azt sem értem, hogy ha ki akarna cseszni vele, akkor minek hívná fel rá a figyelmét?
24/24 A kérdező kommentje:
Nem :D
2017. ápr. 3. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!