1/25 anonim válasza:
Es meg repetat is kernek belole. Istenem de regen ettem mar sult hust megy martassal es daraval. Az egyik kedvencem volt. Meg mindig emlekszem az izere, es nagyon hianyzik.
2/25 Fritzkó Mákiel válasza:
Én ilyent ettem mondjuk annó még nem volt benn hús meg az a dara de aztán bele rakták úgy is jó, mondjuk nekem kaja=eszem. Valamikor általánosba tértek rá a húsos, darás verzióra olyan 2008-2010 körül...
4/25 anonim válasza:
Miért ne? Hús, dara, meggyszósz. Hol a hiba? Nem értem. Mit szeretnél steaket?
5/25 Fritzkó Mákiel válasza:
Jó ez szerintem is finom amúgy mondjuk nekem 8. Az elrontottat is megeszem 1 bizonyos szintig, mondjuk ez nehéz elrontani.
7/25 anonim válasza:
Istenem,meg. Imádom! Még most is érzem a számban az ízét. Ovis-sulis-koleszos kedvenc.
8/25 anonim válasza:
Johogy! Szoktam is ilyet főzni. Másik nagy kedvencem az almaszószos változat! :D
9/25 anonim válasza:
Én mindig megkértem a konyhásnénit, hogy a húst felejtse ki belőle. A szósz oké volt, a dara hasonlított a darára, de a húsok ezekben (ahol én ettem legalábbis) nagyon vacakok voltak.
Legfeljebb előre kellett hozni a vacsorát.
10/25 anonim válasza:
Hat évig voltam menzás, pont az ilyesféle Behatárolhatatlan Főtt Dolgok miatt hagytam fel a szenvedéssel, inkább megtanultam sütni-főzni. Ezt a katyvaszt nálunk dara helyett mindig gumis-mállós, túlfőzött krumplival adták, úgy sem nézett ki jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!