Megennétek így a joghurtot?
Nem!
Aminek egy -kis- része, teteje, bármije penészes az már úgy ahogy van nem ehető, rossz, romlott, betegséget okozó. Az hogy csak egy része penészes attól még az egészben ott vannak a baktériumok. Ezt sokat nem tudják. Ezért nem szabad levágni pl egy penészes kenyér sarkát, mondván "a többi jó, ehető, semmi baja". Tévedés. Olvass utána a neten.
Ne edd meg a joghurtot.
"Jó, ha számla is van hozzá."
Eh, nyugta, mindegy.
ha már kötekedünk
a penész nem baktérium, hanem gomba
Utolsónak dupla pont jár... a gomba nem bactérium!
amúgy én is visszavinném, simán kötelesek visszavenni, kicserélni, persze, ha igazolható a vásárlás napja pl blokkal.
jó jó...persze penész, az nem túl szép. Meg ha teheted akkor tényleg vidd vissza, ki kell cserélniük.
Valaki magyarázza már el nekem, hogy miért van ez a hülye szlogen a boltokban "árut csak sértetlen, ép csomagolásban veszünk vissza stb stb.".
Nyilván ez lehet érvényes a műszaki cikkekre, vagy ajándéktárgyakra, de milyen szabály van az élelmiszerekre? Honnan tudná meg a szerencsétlen vásárló, hogy penészes joghurtot vett, ha nem bontja fel? De úgy meg nem veszik vissza, mert már bontott.. Sajna én jártam már így.
Egyébként, én megenném, mert már rosszabb dolgokat is ettem :D De aki undorítónak találja, az úgyis visszaviszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!