Ti megennétek egy olyan gyrost amit kacsintva adnak oda és azt mondják "Finom lesz. Érted. "?
Fú de mocskosul kemény itt mindenki. Még rendőrt is hívunk! Biztos rohadtul fogja érdekelni a rendőrséget hogy a gyros-os azt mondta hogy finom a gyrosa.
Az senkiben nem merül fel hogy nincs mögötte semmi beleköpés vagy rossz indulat, egyszerűen csak egy fura gesztus amit félreértesz? Én biztos nem dobnám ki. Ennyi erővel soha ne kajálj étteremben, ott se tudod mit raknak bele.
# 12-es, Veled aztán minden szart meg lehetne etetni, te vagy az ideális vendég! :D
Amikor még vendéglátóztam, láttam, mit tudnak csinálni a kajával, ha a vendég bunkózik, későn érkezik, vagy szimplán csak szar napja van a szakácsnak (pedig jó helyeken dolgoztam).
Láttam már olyat, hogy leesett a földre a töltött hús-hasábburgonya kombó, viccesnek találták szemétlapátra söpörni, majd ezután újra tálalni. A szakácsnő, aki borzasztóan utálta, ha konyhazárás előtt 10 perccel esik be a vendég egy 3 fogásos vacsorára, rendszeresen beleköpött a levesekbe. Egy másik szakácsról tudtam, ha valamire azt mondja egy bizonyos hangsúllyal, hogy "nagyon finom", akkor az azt jelenti, hogy az étel, vagy valamelyik előre elkészíthető összetevője minimum 5 napos. Aztán ott van még az, aki bagózás, wc-zés után nem mosott kezet, és úgy készítette az ételt...reggelig sorolhatnám. Nem vagyok büszke rá, de egyszer egy igazán tapló vendégnek a babgulyásába magam kevertem kb. dupla adag hashajtót por formájában.
Ennél a kérdésnél az "Érted" szóból neked nem jön le az ordító célzás, hogy valami gáz lehetett a kajával? Persze lehet, hogy semmi sem volt, de azzal az egy szóval el tudták érni, hogy a kedves vendég még véletlenül se tudja jóízűen elfogyasztani azt a gyrost.
13: ez a mese habbal :) leírtad az összes sztereotípiát.
Persze, hashajtópor. A többi talán még elő is fordulhat. De ilyet sehol sem tennének meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!