Ha egy cukrászdában durván romlott süteményt adnak el akkor azt jelezni kell a cukrászdában?
Hogy lehetsz ilyen hülye???
Azonnal jelezni kellett volna!!!
Szerintem az nem balhézás, ha szólsz, hogy romlott az étel. Lehet ezt normális módon is közölni, az a vásárlón múlik.
Sok ember szó nélkül hagyja, ha ilyesmi történik vele, pedig ez nem a balhézás kategória.
Még visszamehetsz és a vásárlók könyvébe is beírhatod, hogy romlott volt az étel.
Amikor pl. te iskolás voltál, hogyan tanultál? Kaptál visszajelzést arról, hogy valamit helyesen vagy helytelenül csináltál.
Hasonlóan te is jelezhetnéd az üzletnek vagy a Fogyasztóvédelmi Hivatalnak azt, hogy mit teljesített az üzlet.
Amikor a vásárlók, fogyasztók nem jelzik az ilyen eseteket, saját magukkal, úgy értem, hogy azokkal az emberekkel tolnak ki, akik bemennek arra a helyre legközelebb és veszik a romlott ételt. :/
Inkább jelezd a megfelelő helyeken, ha bármi hasonló történik veled.
Kíváncsi vagyok arra, hogy akik "lepontoznak" bennünket, illetve a hozzászólásainkat, ők vajon szeretnek romlott süteményt vásárolni és fogyasztani vagy miért osztogatják a piros kacsót?
Esetleg az üzlet tulajdonosa osztogatja a pirosokat? ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!