Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A mcdonalds és a burger...

A mcdonalds és a burger king-ben tényleg olyan jó kaják vannak vagy csak menő oda járni és kitenni a facebookra?

Figyelt kérdés
2016. okt. 6. 20:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

Nem hiszem, hogy menő a fenti helyeken enni, én speciel kissé szégyenkezve szoktam kijönni a Mekiből, mert tudom, hogy a kajáik egy része igénytelen hulladék, annyi pénzért amit ott hagyok, sokkal gazdagabb, misőgégibb ételeket is lehetne fogyasztani.

Ennek ellenére sajnos imádom a Sajtburgerüket és a Bacon ClubHouse szendójukat, úgyhogy 1-2 havonta betérek enni.

2016. okt. 7. 11:46
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
*minőségibb
2016. okt. 7. 11:47
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem nem olcsók, de a minőség változatlan, viszont mindig felbosszant amikor a kézhezkapott lapos burgert összehasonlítom a reklámplakátokon látott burgerekkel, persze a kisbetűs részben ki van írva, hogy úgysem olyat kapsz amit itt látsz.

Szakadjanak meg

2016. okt. 8. 06:54
 14/17 anonim ***** válasza:
25%
Nem az, hogy menő, hanem általában az egész világon ugyanazt az ízvilágot hozza. Sosem fogsz benne csalódni, mert olyan durván sztenderdizálva van a menü, hogy pontosan tudod, ha bemész Győrben a Mekibe, ugyanazt kapod, mint Ljubjanában vagy Prágában, Berlinben, vagy akárhol a világon. Ezért járnak oda az emberek. Nem túl jó a kaja, de azért egy bizonyos szint alá nem megy (mondjuk számomra egyenértékű az ipari hulladékkal, de én nem is eszek meg akármit).
2016. okt. 8. 21:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Magyarországon valamilyen szinten lehet,hogy menő.

De például az Egyesült Államokban 95%-ban a csövesek és a szegényebb réteg jár oda enni.

2016. okt. 24. 16:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Az biztos hogy olcsónak nem mondanám, nem tudom itt páran hova járnak amúgy enni.

1eFt-ból sok helyen adnak rendes meleg ebédet/menüt.

Itt meg 1500Ft egy menü. Hogy jól laksz-e vele és mennyire egészséges...

2016. dec. 4. 20:54
 17/17 anonim válasza:
ágynemű
2017. máj. 21. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!