A mcdonalds és a burger king-ben tényleg olyan jó kaják vannak vagy csak menő oda járni és kitenni a facebookra?
Nem menő
Átlagos gyorséttermi kaják. Finomak, gyors a kiszolgálás, nem drága, egészségtelen de néha belefér.
Így van,ahogy első mondja! :)
Mi leginkább akkor eszünk mekiben, ha idegen városba megyünk és nem tudjuk melyik kajálda megbízható. A mekiben mindenhol ugyanaz a minőség, amivel megvagyunk elégedve! :) Mindenki szereti a családból.
A mekis kaják egészségtelenek. Sok természetellenes adalékanyag van többségükben. Nem láttatok még ezekről készült filmeket?
Nem is gondoltam, hogy menő gyorsétterembe járni. Menőnek inkább a színvonalas éttermeket gondolnám.
Azért figyeljetek oda, hogy mit esztek. Egy ismerősöm sokat evett junk foodot, nagyon fiatal és rondán belebetegedett.
Nézzetek pár filmet a témában, mert durva, hogy miből vannak ott a kaják.
Olcsóak és azonnal szolgálják, plusz finom is. Oké, én mondjuk személy szerint a Burger Kinget jobban szeretem mint a Mekit, egyszerűen ízre jobban ízlik a burger kinges kaja.
Oké, lehet hogy egy kézműves burger finomabb, de árban viszont a Burger King jobban megéri. Szerintem ha az ár/érték arányt vesszük, akkor teljesen rendben van.
Én akkor szoktam oda menni, ha gyorsan akarok kajálni, és valami kiszámítható ízvilágra vágyom.
Standard minőséget hoznak gyorsan standard áron. Tudod, mit kapsz a pénzedért, amit kapsz, az jó lesz, friss, nem rontják el. Ellentétben egy kifőzdével, a minőség állandó, ételmérgezést sem kapsz, vagy hát az esélye kisebb.
Menőnek azért nem mondanám, mert mi ezekben a menő? A fb-ra meg eszembe sem jutott még kitenni, hogy gyorskajáldában jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!