Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Nem fognak hülyének nézni? :D

Nem fognak hülyének nézni? :D

Figyelt kérdés
Szóval, holnap szeretnénk egy több fős társaság a mekiben enni, és arra gondoltam, hogy előre felírom, hogy ugye ki mit szeretne (hány db-ot), és azt a lapot odaadom annak aki felveszi a rendelést. :D Nem néznének hülyének?:D Meg néha mire kimondom ezeket a "kacifántos" neveket...

2015. dec. 19. 18:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Vagy egyszerűbb lenne, ha egy olyan ember adná le a rendelést, aki érti ezt a "kacifántos" angol nyelvet.
2015. dec. 19. 18:08
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem az ilyen embereket, ebben mi lenne a ciki? Én azt az elvet vallom, hogy ha én fizetek akkor hozzám alkalmazkodjanak, bár itt azért nem annyira fura ez az alkalmazkodás. Szerintem a mögöttetek lévőknél senki sem fogja jobban díjazni ezt az ötletet, mert mire kimondanád meg menne a fejetlenség, hogy akkor te mit is kérsz? stb. :D

Teljesen jó ötlet. 22/f

2015. dec. 19. 18:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó ötlet.

Így legalább ők se felejtik el, hogy mit rendeltél.:D

2015. dec. 19. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Milyen kacifántos neveket?

Sajtburger? Közepes burgonya? Kis üdítő, Fanta?

Hűűűha :)

Szerintem te azt jegyezd meg, hogy te mit szeretnél rendelni, azt biztosan el fogod tudni mondani. A többiek meg kérnek maguknak.

Vagy te szeretnél mindenkinek rendelni? Te akarod mindenkiét fizetni?

2015. dec. 19. 19:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

csinálhatod így is (csak akkor legyen olvasható) vagy rendelhet mindenki magának, ezt általában így szokták

vagy te fizeted mindenkiét, hogy egybe akarod rendelni őket?

2015. dec. 19. 19:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jó ötlet:)

Mögöttetek lévők díjazni fogják (meg az eladó is) :)

2015. dec. 19. 20:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Olvasható, nyomtatott nagybetűkkel írj, mert a végén még felolvastatják veled a kacifántos neveket!
2015. dec. 19. 20:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha sokat rendeltek, sok félét, akkor kifejezetten jó ötlet egy papíron odaadni. Akkor nem kell visszakérdezgetnie, nem érti félre, gyorsabban halad ő is meg ti is. :D
2015. dec. 19. 20:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak figyelj, hogy olvasható legyen. Máskülönben még a végén így jársz: http://www.youtube.com/watch?v=9-8_G3MV5wU
2015. dec. 19. 21:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Remek ötlet!

Mindenki csak jól jár vele. Az ott dolgozók munkáját is megkönnyíted.

Ha ezért hülyének néznek, akkor ők az ostobák.

Sőt, ha nagyon sokan lesztek, azt is megteheted, hogy negyed órával hamarabb mész, és leadod a rendelést.

2015. dec. 20. 05:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!