Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nem fognak a jegypénztárban...

Nem fognak a jegypénztárban hülyének nézni?

Figyelt kérdés

Két 90%os jegyet szeretnék majd venni (nekem van a kártyám), az ismerősöm ("kísérő") pedig már a vonaton lesz, ő hamarabb száll fel..idáig megveszi magának a jegyet, de onnantól olcsóbb ha kísérőként jön..

A pénztáros nem néz majd hülyének hogy egyedül vagyok, de két jegyet veszek?

2015. aug. 3. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Két jegyhez két igazolás kell a 90%-os kedvezményről névre szólóan,tehát te így ebben a formában nem veheted meg.
2015. aug. 3. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog. Akárhány jegyet vehetsz. Csak kérni fogja mindkét jegyhez tartozó kedvezmény igazolását. Ha szerencséd van akkor nem.
2015. aug. 3. 18:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Emelt családi pótlékos kártyám van, vihetek magammal egy kísérőt akinek szintén 90% kedvezmény jár..
2015. aug. 3. 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja,akkor nem fog,nyugi.Én is mindig két jegyet veszek egyedül,ha utazunk valahovà a párommal.Nekem esik útba az állomás.
2015. aug. 3. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem fog hulyenek neki semmi koze hogy te hova meg milyen jegyet veszel ő az eg vilagon nem fog semmi jogosultságot igazoló papírt kerni az majd a kalauz dolga lesz.
2015. aug. 3. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
De ő csak akkor lesz kísérőd ha együtt egy helyen szálltok fel is meg le is. Ha nem akkor nem lehet a kísérőd.
2015. aug. 3. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:
91%

- 2 darab 90%-os jegyet nyugodtan megvehetsz.

- A pénztáros kérni fogja a MÁK kártyát felmutatásra

- Ha nincs nálad (vagy mondjuk a kísérő vesz jegyet akinek nincs) akkor sincs baj. A pénztáros ráírja a jegyre hogy IH (igazolás hiányzik) hogy a jegyvizsgáló biztosan ránézzen arra jogosult vagy-e

- A jegyvizsgáló kérni fogja a kártyát a 90%-os jegyekhez

- A vonton utazó kísérő nyugodtan megteheti az útjának más szakaszát másmilyen jeggyel. Csak az a fontos hogy a 90%-os szakaszon ugyanolyan viszonylatú jegyetek legyen

2015. aug. 3. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!