Két 90%os jegyet szeretnék majd venni (nekem van a kártyám), az ismerősöm ("kísérő") pedig már a vonaton lesz, ő hamarabb száll fel..idáig megveszi magának a jegyet, de onnantól olcsóbb ha kísérőként jön..
A pénztáros nem néz majd hülyének hogy egyedül vagyok, de két jegyet veszek?
Két jegyhez két igazolás kell a 90%-os kedvezményről névre szólóan,tehát te így ebben a formában nem veheted meg.
2015. aug. 3. 18:21
2/7 anonim válasza:
Nem fog. Akárhány jegyet vehetsz. Csak kérni fogja mindkét jegyhez tartozó kedvezmény igazolását. Ha szerencséd van akkor nem.
2015. aug. 3. 18:37
3/7 A kérdező kommentje:
Emelt családi pótlékos kártyám van, vihetek magammal egy kísérőt akinek szintén 90% kedvezmény jár..
2015. aug. 3. 18:37
4/7 anonim válasza:
Ja,akkor nem fog,nyugi.Én is mindig két jegyet veszek egyedül,ha utazunk valahovà a párommal.Nekem esik útba az állomás.
2015. aug. 3. 18:43
5/7 anonim válasza:
Nem fog hulyenek neki semmi koze hogy te hova meg milyen jegyet veszel ő az eg vilagon nem fog semmi jogosultságot igazoló papírt kerni az majd a kalauz dolga lesz.
2015. aug. 3. 21:34
6/7 anonim válasza:
De ő csak akkor lesz kísérőd ha együtt egy helyen szálltok fel is meg le is. Ha nem akkor nem lehet a kísérőd.
2015. aug. 3. 22:22
7/7 anonim válasza:
- 2 darab 90%-os jegyet nyugodtan megvehetsz.
- A pénztáros kérni fogja a MÁK kártyát felmutatásra
- Ha nincs nálad (vagy mondjuk a kísérő vesz jegyet akinek nincs) akkor sincs baj. A pénztáros ráírja a jegyre hogy IH (igazolás hiányzik) hogy a jegyvizsgáló biztosan ránézzen arra jogosult vagy-e
- A jegyvizsgáló kérni fogja a kártyát a 90%-os jegyekhez
- A vonton utazó kísérő nyugodtan megteheti az útjának más szakaszát másmilyen jeggyel. Csak az a fontos hogy a 90%-os szakaszon ugyanolyan viszonylatú jegyetek legyen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!