Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha lábfétises vagyok, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lábfétises vagyok, akkor hülyének fognak nézni a nők?

Figyelt kérdés
Nem durván vagyok az, csak mérsékelten izgat a dolog.

2015. aug. 17. 00:53
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
Nem, csak fejbe rúgnak... De úgyis lábfétised van, biztos élvezni fogod. :D
2015. aug. 17. 00:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem csak erre koncentrálsz, csak mondjuk bevezeted mint a változatosság egy formáját, akkor egy normálisabb nő még örülni is fog neki. Ha egy kis mázlid van, és erogén zónái vannak a talpán akkor meg te leszel neki a főnyeremény.

Ott szoktuk elhibázni a fétisünkkel hogy ezzel nyitunk és ráömlesztjük a nőkre, de ha nincsenek rá felkészülve akkor csak megzavarjuk és elriasztjuk őket.

A másik, hogy kissé "ki vagyunk szolgáltatva" amikor a nő végre elfogadta a fétisünket, de ő ellenne nélkülünk, - azzal hogy engedi nekünk kiélni azt, tulajdonképpen "jutalmaz", illetve ennek megvonásával "büntetni" tud, ha úgy érzi hogy nem vagyunk rá méltók. Másnál a nők kénytelenek a szexet megvonni duzzogásból (de azt akkor önmaguktól is megvonják) nekünk meg elég azt mondania, hogy "Béla, nem mosogattál el??? akkor szex ugyan lesz mert nem vagyok hülye, de lábat nem csókolgathatsz, hiába is könyörögsz!!!" :D

2015. aug. 17. 01:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Ők nem,de a fiúk igen. Én elmondtam a haverjaimnak,de azóta mindig ezzel szívatnak
2015. aug. 17. 01:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondom el senkinek akire nem tartozik. Semmi közük hozzá.
2015. aug. 17. 06:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Tapasztalat szerint igen, vagy nem is hülyének, csak nagyon furának vélnek miatta. Miért? Mert mi egy olyan testrészre gerjedünk, amit ők nem feltétlen használnak a szexhez, így elsőre fura nekik, de ha kipróbálják - márpedig kipróbálják már csak azért is -, akkor már elfogadóbbak.

Van egy másik, kisebb réteg, akik az "elhanyagoltak csoportja": ők olyanok, akik az ismerkedés fázisában pozitívan fogadják a "lábazást" (ilyenkor a "végre valaki hozzám ér" érzés van bennük), és ha normálisan, nem erőszakosan foglalkozol egy ilyen személynél a témával, akkor sikert lehet elérni vele.

2015. aug. 17. 07:07
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
Engem zavarna. Nagyon ronda lábfejem van és borzasztóan idegesítene ha bármennyire is tapogatnád puszilgatnád. Az én lábfejemhez senki ne nyúljon hozzá. :D van sok más esztétikus testrészem
2015. aug. 17. 08:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem, a barátom is lábfétises, de ehhez hozzátartozik az is, hogy szeretem a lábamat, mint testrészt, mert az átlagnál sokkal hosszabb a lábam és a combom.

Azért is kényes dolog ez, mert sok nő azért néz erre furán, mert saját maguknak bizonyos részeit nem bírják elfogadni.

2015. aug. 17. 12:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kell szétkürtölni. Egyébként pedig nagyon sokszor látni, hogy a nők az asztal alatt a lábukkal simogatják a férfi lábát, vagy akár még haladnak is tovább felfelé...
2015. aug. 31. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!