Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyének néz és szexet akar?
Van egy srác, akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak. Gyakran bejár hozzám munkába, vagy fel hozzám, de csak beszélgetni. Akármi van, meghallgat, meg ilyenek.
Viszont van barátnője. Egy éve, ami nála már rekord.
Azt már levettem, hogy le szeretne feküdni velem (szégyen a fejemre, én is vele), de mindig nemet mondtam a másik lány miatt.
Nagyon figyelmes velem, mindig ölelget, kérdezte, hogy egyszer elhívhat-e motorozni, meg ilyenek.
Meg ugye a tipikus csajszédítés, hogy mindig ilyen gyönyörű vagyok-e, nagyon szereti a parfümöm, meg egyszer eltette egy hajszálamat, közös fotókat, meg ilyenek.
Már megkértem, ne fogja meg a kezemet nyilvános helyen, mert ez engem zavar, valamint egyszer a metrón a számra kaptam puszit, és nem reagáltam időben.
Ajánlottam neki egy filmet (I origins) és hajlandó volt megnézni, elmondása szerint tetszett is neki.
Amugy elég népszerű srácról van szó. Régebben versenyszerűen motorozott, meg rocker, meg tudomisén.
A barátnője is ilyen körökből van, én egészen más beállítottságú vagyok.
Csak szexet akarhat?
21N, 32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!