Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom undorítónak a pelenkázós, prosztatavibrátoros lábfétises perverziókat?
Figyelt kérdés
Mármint régen is ennyi (számomra) undorító fétis létezett, vagy csak most lett ekkora divatja. (Mielőtt bárki homofób nácizna, közlöm hogy meleg vagyok.)2015. júl. 23. 21:29
1/8 anonim válasza:
Régen is ennyi létezett és akkor is igen beteg emberek éltek (lásd kerékbetörés) És ezek többségét én is undorítónak tartom.
2/8 anonim válasza:
A prosztatavibrátorról ne mondj semmit, amíg nem próbáltad. :D
De a többit amit felsoroltál én is undorítónak tartom.
3/8 anonim válasza:
Múltkor az egyik srác egy meleg közösségi oldalon ilyet írt nekem,hogy : Mit szólnék hozzá,ha szagiznám tappancsod ? XD
aranyos volt,ahogy leírta,de az ilyeneket nemtom hova tenni....
5/8 anonim válasza:
Én inkább csak furcsállom hogy egyeseknek mi okoz örömet... Elítélni nincs jogom, mert nekem is megvan a saját kis fétisem.
Az én szempontomból a homoszexualitás is egy ilyen furcsaság, de ha nekik jó így az nekem nem fáj, legyen mindenki kielégült, boldog, jókedvű :)
6/8 anonim válasza:
Sok olyan van ami fura, de szerintem a ponró hozza ezt elő az emberekből. Pl régen nem volt az anál alap, ma minden heteró filmben van. Ezért a pasik ki akarják próbálni mondjuk. Vagy tessék a BDSM amióta volt a Szürke 50 azóta felkapottabb. Én se tudok megérteni sok dolgot, bár a prosztata dolog nem fétis szerintem.
7/8 anonim válasza:
Mint pelenka fetisiszta próbálom megvilágítani a másik oldalról a dolgot, nekem a pelenka nem mint használati tárgy hanem mint alsőnemű tetszik,vannak ebben a fétisben sokan sőt többségben akiknek az a céljuk hogy bepisiljenek és egyebekm ezektől én is elhatárolódok, kérdező: úgy is undorítónak találod a pelenkát ha nem használják úgy?
8/8 anonim válasza:
Szerintem a lábfétisben semmi rossz nincs. Egy szép láb miért nem lehet vonzó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!