Budapesti éttermekben milyen szintű nyelvtudás az elvárt ha pincérként szeretnék dolgozni?
Felszeretnék jövőre költözni BP-re és pincérként szeretnék elhelyezkedni.. Van egy kis tapasztalatom vendéglátásban illetve németül középszinten beszélek..
de Pesten minden álláshirdetésben folyékony angolt kérnek.. ez milyen szintet jelent a gyakorlatban?
aha értem köszi,
igazából amilyen álláshirdetések vannak, nem is értem.. vagyis persze értem, hogy minden munkáltató a tutinyerő embert szeretné megtalálni... de ha abból indulok ki h milyen az idegennyelv helyzete itthon ill. aki jól beszéli az lelép.. egyes hirdetések nonszenszek
Ha pincérnek elvileg elég, amit az #1-es írt. A szakmai szókincs meghatározó, kisebb nyelvtani hibát jobban elnéznek, mint a szótévesztést. Fontosabb inkább egy második nyelv megtanulása, mint az irodalmi szint.
Az interjú során úgyis beszélned kell angolul, figyelj a kritikára, illetve arra, mivel próbálnak "beugratni". Ha elutasítanak, akkor is szerzel némi, a következő helyen hasznosítható tapasztalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!