Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tavaly Karácsonykor mi volt...

Tavaly Karácsonykor mi volt nálatok a menü, amit ti csináltatok?

Figyelt kérdés
2015. dec. 7. 21:02
1 2
 11/13 anonim válasza:
Lazacfilé, majonézes krumplival és salátával, megggyes és túrós rétes!
2015. dec. 14. 14:43
 12/13 Imrici ***** válasza:

Nálunk is töltött (tőtött) káposzta, valamilyen pörkölt, bejgli, zserbó vagy mi, meg persze a levek: Pálinka, sör, meg bor, kinek hogy...

A hal nem igazán szokás.

Szilveszterkor sült kolbi, oldalas, kocsonya, esetleg lencse, néha bólé, meg egyéb hüleségek...

Januárban meg zsíros kenyér...

2015. dec. 15. 12:07
 13/13 anonim válasza:

Mióta meghalt mindenki, megpróbálom én tovább vinni a hagyományokat. Idén is ugyanaz lesz, mint az elmúlt 40 évben (mióta emlékszem) : 24-én halászlé, este pedig hideg vacsoratál: franciasaláta, (itthon) főzött sonka, kolbász, kalács (azt még nem merek sütni, úgyhogy veszem) beigli. 25-én húsleves, töltött káposzta, sült pulyka krumplival és rizssel, desszertnek valamilyen torta (egyelőre csak a gesztenyét tudom megcsinálni). Újévkor lencseleves, sertésvirsli, ismét torta.

43/F

2015. dec. 18. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!