Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha büdösnek ítélitek meg az...

Ha büdösnek ítélitek meg az étteremben kapott húst, akkor visszakülditek?

Figyelt kérdés
Hamburgert kértünk egy jobbnak számító étteremben (nem Burger King, vagy Mcdonalds), ahol azt hirdették, hogy 100% marhahúsból van a húspogácsájuk, ők maguk készítik stb... az ára is ehhez mérhető volt. Kihozták, beleharaptam és valami nagyon furcsa "romlott hús" szagot éreztem. Kivettem a húst és megszagoltattam a pultossal. Ő szólt az üzletvezetőnek, aki szerint nem külön kellene ízlelgetnem a húst, hanem egyben a salátával, paradicsommal, öntettel, zsemlével, mert így "megtévesztő". Hát mondtam neki hogy ami büdös az büdös, ezen nincs semmi megtévesztő. Végigmutogatta a konyhát nézzem meg mi hogyan készül. Meg amúgy is egyrészt nő vagyok, akinek a gyomra nem bírja a marhahúst, mert csirkéhez vagyok szokva. Másrészt meg mi magyarok nem ismerjük az igazi jó hamburger húst, mert mindent a Mcdonaldshoz viszonyítunk őszerinte. Meg még soha senki nem panaszkodott. Hát nagyon jó, hogy fizetek és ha szólni merek, mert nem azt kapom amit elvártam, akkor még én vagyok leszúrva.
2015. okt. 17. 14:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én kizárólag észérveket sorakoztattam fel végig, ellentétben veled, aki semmivel nem vagy tisztában.

Se az ételekkel, se az ellenőrző hatóságokkal, se a gasztronómiai kultúrával, de még csak értően olvasni sem tudsz, csak légből kapott hülyeségeket zagyválsz össze.

Még azt se fogod fel, hogy kitől idézel egy szöveget! :)

Mindezek után rád hagytam, mert minden téren méltatlan vagy egy érdemi vitára, de még ezt sem bírod felfogni azzal az elcsökevényesedett agyaddal, mert még mindig folytatod.

Saját magad hozod kellemetlen helyzetbe, már nekem ciki, hogy a témának egy olyan részlete sem volt amiben tényszerűen, szakértően nyilatkoztál volna meg.

Na ez pl tipikusan egy olyan szituáció, mikor egy f-ra csak rá lehet hagyni a dolgot, aztán mikor megfordul, leköpni, és kiröhögni.

Úgyhogy igazad van, részemről ennyi! :D

2015. okt. 18. 05:23
 22/25 Sunshinedoll ***** válasza:

Wow, amint elnyikkantotta a "maga nő, nem ért hozzá" szöveget, ott helyben kértem volna a panaszkönyvet és vertem volna ki a hisztit duplán.

hihetetlenül goromba a menedzser, aki nem tud emberekkel bánni, ne menjen vendéglátósnak. Reklamáció mindig volt, és lesz is, megvan a módja annak, hogy hogyan kell azt kezelni. Védekezni meg szexista sz-rságokat nyögni nem a megfelelő módja.

2015. okt. 18. 11:43
 23/25 anonim ***** válasza:
89%

Kedves 18-as, 20-as, egyéb sorszámú válaszoló! Kérlek, vedd már észre, hogy a "visszavágások nagymestere" az egyetlen köztünk, aki tényeket sorol, aki tisztában van az élelmiszer-higiéniával, az ellenőrzés szervezetével és működésével, és ő az egyetlen, akire érdemes odafigyelni, mert akkor még tanulhatnánk is tőle valamit. Mondom ezt úgy, hogy 25 évig dolgoztam olyan munkahelyen, ahol volt tálalókonyha, ahol rendszeres volta a KÖJÁL, később az ÁNTSZ ellenőrzés, majd később az ÁNTSZ ugyan ellenőrizte a regisztrációs kártyánkat és az eü. könyvünket, de a konyhát nagy ívben elkerülte, mert az már az állategészségügy feladata lett. (Mondjuk ezen sokat nevettünk, mert bizarr asszociációkat indított be, de ez most mellékes)

Rajta kívül mindannyian (még én is) csak érzelemből reagálunk, a tények és a vonatkozó rendelkezések ismerete nélkül.

2015. okt. 18. 12:48
 24/25 anonim ***** válasza:
Köszönöm!
2015. okt. 18. 13:19
 25/25 anonim ***** válasza:

"Meg amúgy is egyrészt nő vagyok, akinek a gyomra nem bírja a marhahúst, mert csirkéhez vagyok szokva. Másrészt meg mi magyarok nem ismerjük az igazi jó hamburger húst, mert mindent a Mcdonaldshoz viszonyítunk őszerinte."

Menjen Eritreába éttermi menedzsernek az ilyen...

2016. nov. 20. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!