Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A Burger Kingben az eladók...

A Burger Kingben az eladók látják, hogy milyen pontszámot nyomok a pulton lévő monitoron?

Figyelt kérdés
Héten kajáltam a Burger Kingben és 0-t nyomtam, erre meg az addig normális eladó átváltott bödös tahó üzemmódba. Látják a pontozást? Számít nekik valamit, pl. bónuszt e szerint kapnak?
2015. okt. 3. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Ha normális volt az eladó, miért nyomtál 0-át?
2015. okt. 3. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

bunkó voltál, hogy 0-át nyomtál, én el se olvasom a kérdést, nyomok a 10-re.

szerintem látják, kérdés, ránéznek-e, szerintem a többség nem

2015. okt. 3. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Nyilván számít, nem hobbiból szerelték fel azokat a készülékeket. Akár ki is rúghatják, ha alacsony pontszámokat kap.
2015. okt. 3. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem látják. Én mindig 10-et nyomok.
2015. okt. 3. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Az eladók nem látják. Egy számítógépen majd a főnök megnézi és abból csinálnak statisztikát, hogy mennyire elégedettek a vásárlók.
2015. okt. 4. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Elég, ha látja, hogy a (neked) bal oldalra vagy inkább a jobb oldalra böksz... A 0-t és 10-et elég könnyű így megkülönböztetni.
2015. okt. 5. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Üzletvezető vagyok. Nem látják, csak mi látjuk mikor összesítünk. S igen számít nekik, hogy mit nyomz, de egy db 0 pont az nem, csak ha nagy szamban van 0-5 pontjuk
2015. okt. 10. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!