3D filmet (mostani bluray) lehet nézni sima PC monitoron 3D-ben? Bármilyen módon?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra, hogy anaglif szemüveggel, vagy passzív 3D szemüveggel (amit moziba adtak), vagy akármi? Van erre valami megoldás?2015. szept. 19. 00:51
1/6 anonim válasza:
NVIDIA 3D Vision átalakító + szemüveg, de az:
1. (szerintem) nem lesz jó a 3D-s filmekkel.
2. ahhoz minimum 200Hz-es monitor kell
3. az egész pakk kerül annyiba, amiből már veszel egy 3D-s TV-t
Máshogy simából nem tudsz 3D-t varázsolni.
2/6 anonim válasza:
Egyik ismerős kidobott egy 3d-s háttérképet, és valami müzlihez járt szemüveggel úgy láttad ahogy kell. Akkor azt hogy? Ennyi erővel filmet is lehetne nézni.. Egyébként meg szerintem ez fog még fejlődni, mert elég gyenge hatások vannak..
3/6 anonim válasza:
pld a PowerDVD,vagy a movavi media player ,is képes erre.
igaz kel hozzá 3d szemcsi.
nekem egész jól működik.
4/6 anonim válasza:
persze ha játékra gondolsz, és legalább win7 van a gépen akkor a 3d vision engedélyezése.
és ha bírja a videó kártya.
5/6 anonim válasza:
Akkor még egyszer elmondom: sima, hagyományos monitoron sehogy nem fogsz tudni egyéb kiegészítők nélkül 3D-s tartalmat nézni.
Kivéve, ha veszel egy piros-zöld szemüveget, és azzal nézed.
6/6 anonim válasza:
3D monitor kell, anélkül nem fogsz 3D tartalmat megjeleníteni,
cián-vörösben meg elég ocsmány lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!